FőoldalArchívumÚj játékkiegészítők a Logitechtől
2009. szeptember 14., hétfő ::

Új játékkiegészítők a Logitechtől

Logitech G330 mikrofonos fejhallgató A játékokhoz készült G500 egér a népszerű Logitech G5 lézeregér tudását egészíti ki a legújabb fejlesztésű lézeres letapogatóval és a "harcmezőn edzett" új külsővel Az ugyancsak játékokhoz szánt G330 mikrofonos fejhallgató pedig olyan szintű kényelmet ígér, ami többórányi küzdelem után sem múlik el

A 11 millió World of Warcraft-játékosnak és annak a több millió másiknak, akik inkább a Call of Duty világát élvezik, a G500 egér és a G330 headset óriási segítség abban, hogy minden egyes éjszakai játékparti győzelemmel záruljon.

Logitech G500 egér Logitech G500 egér
Logitech G500 egér

Logitech Mouse G500
Az egér minden játéktempó mellett lenyűgöző precizitást biztosít. A játékokhoz kifejlesztett lézeres letapogató segítségével villámgyorsak lehetünk: akár 4,19 m/s sebességű kézmozdulatok és 30 G gyorsulás követésére is képes. A menet közben szabályozható DPI-értéknek hála bármikor elérhetjük a szituációnak legjobban megfelelő érzékenységet - a pixel-pontos 200 DPI-s célzástól kezdve egészen a leggyorsabb mozdulatokig akár 5700 DPI felbontásban. (A DPI értéke a Logitech Gaming Software telepítése után szabályozható 100-as lépésekben.) A teljes sávszélességű USB-kapcsolat révén a G500 egér mindig késedelem nélkül reagál.
A G500 azonban többről szól, mint a pontosság. Az egyenetlen külső kemény csatákban edzett megjelenést kölcsönöz neki. A megújult forma szélesebb hüvelykujjtámaszával és sima felületű kisujjélével az egeret még a legkeményebb küzdelemben is kényelmessé varázsolja.

Logitech Gaming Headset G330
Még ha nehéz is a helyzet az adott játékban, a Logitech G330 sohasem lesz az. A pillekönnyű fejhallgató - a játékokhoz készült headseteknél először használt - fej mögötti kialakításának köszönhetően hosszú távon sem fárasztja viselőjét. A fejet érő gyakori nyomáspontok kellemetlenségeinek további enyhítésére a fejpánt puha szilikonból készült, fülpárnái pedig elfordíthatóak. A rugalmas fejpánt közepén strapabíró rugóacél gondoskodik róla, hogy a headset a legádázabb küzdelmeket is átvészelje.
A zajszűrős mikrofon segít eltompítani a bosszantó háttérzörejeket, és ha nincs rá szükség, egyszerűen félrehajtható. A kezünk ügyében elhelyezett vezérlővel a játék megszakítása nélkül át tudjuk állítani a hangerőt vagy lenémítani a mikrofont. Kiváló minőségű digitális hangzást élvezhetünk, ha a fejhallgatót a tartozék USB adapterrel kötjük a számítógépre, de rádughatjuk a hangkártya szabványos 3,5 milliméteres jack-csatlakozójára is.

Ár és elérhetőség
Az új eszközök szeptemberben jelennek meg Európában, az egér ajánlott fogyasztói ára 79,99 euró, a headseté pedig 59,99 euró lesz.

A Logitech honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény