FőoldalArchívumA Siemens cégvásárlással erősít az USA-beli forgalomtechnikában
2010. október 04., hétfő ::

A Siemens cégvásárlással erősít az USA-beli forgalomtechnikában

A Siemens Mobility ágazata a Novato (Kalifornia) székhelyű Republic Intelligent Transportation Services (ITS), Inc., - az USA vezető forgalomtechnikai szolgáltatója - megvásárlásával jelentős mértékű befektetést eszközölt az US-amerikai forgalomtechnikai piacon, erősítve ezzel az ottani forgalomtechnikai megoldások palettáját. Az átvétel részleteit nem hozták nyilvánosságra. Az 1991-ben alapított Republic ITS mind a 300 munkatársát átveszi a Siemens, és a céget a Republic Intelligent Transportation Services, Inc., a Siemens Company néven viszi tovább

A Republic a közúti forgalomban használt jeladók - klasszikus közlekedési lámpák, utcai világítástechnikai eszközök, korszerű LED-technika - szerviz-specialistája. E portfólióval a Siemens kiegészíti forgalomtechnikai megoldásainak meglévő kínálatát, hogy így USA-beli ügyfeleinek a forgalomtechnikai rendszerszolgáltatások mellett olyan hozzáadott értékű szolgáltatásokat is nyújthasson, mint a távszerviz és a megelőző karbantartás. Az akvizíció révén a Siemens fontos lépést tett afelé, hogy közepes és nagy városokat - mégpedig nemcsak az USA-ban, hanem világszerte - integrált és fenntartható mobilitási megoldásokkal láthasson el 'Complete mobility' koncepciójának megfelelően. A Republic szervizhálózatának integrálásával nagyobb rendelkezésre állást, megbízhatóságot és energia-hatékonyságot nyújthat a forgalom-menedzsment területén.
A városok növekvő számban alapoznak koordinált forgalmi megoldásokra. Az USA-ban a Siemens már ma is piacvezető az intelligens forgalominformációs és -menedzsment rendszerek terén. Minden hatodik ottani város használ már valamilyen megoldást a Siemens Mobility-tól.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény