FőoldalArchívumLáss csodát!
2010. október 01., péntek ::

Láss csodát!

Hazánkban is bevezeti az LG Electronics a vállalkozások és magánszemélyek számára egyaránt kiváló megoldást kínáló E2380VX monitort, amelynek különleges formatervezésével csak technikai fejlettsége vetekszik

A Super+ felbontásnak és a hagyományos monitoroknál lényegesen magasabb, 5 000 000:1 kontrasztaránynak köszönhetően az új E2380VX rendkívül éles és életteli képet nyújt, még a gyengén megvilágított filmek, játékok vagy képek esetén is.
Az LG Super+ felbontás titka az IC (képtisztító) lapka, amely az LG algoritmusát használja a képkocka-késleltetés megszüntetésére anélkül, hogy külső memóriára vagy szoftverre lenne szükség. Az IC (képtisztító) lapka egy másik LG technológiával, az F-engine képfeldolgozó áramkörrel együttműködve még élesebb színekben pompázó képet hoz létre.
A monitor csúcstechnológiát képviselő szórakozási lehetőségeket kínál, úgy mint a filmek és játékok megjelenítését normál, illetve HD minőségben, valamint az online videólejátszást. A LED monitor nagy felbontása és széles skálájú árnyalatai nem pusztán kellemes extraszolgáltatások, a szórakozást és a kényelmet magasabb szintre emelik.
A prémium kategóriás, keskeny E2380VX elegáns, gömb alakú állványt kapott, képernyője pedig egybefüggő sík felületet alkot, ami még vékonyabb, letisztultabb megjelenést kölcsönöz a készüléknek. Az LG monitorai közül az E2380VX az első, amely rejtett kerettel rendelkezik, a képernyő alján világító fények révén pedig az összhatás teljesen egyedi.
Az LG mindig is szem előtt tartotta termékei tervezésekor és kialakításakor a környezetbarát szempontokat, az E2380VX monitort is így alkották meg. A felhasznált veszélyes anyagok, például halogének és higany mérsékelt használata mellett az E2380VX monitor 38 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos 21,5 hüvelykes modellek, az LG saját tesztlaboratóriumaiban végzett mérések szerint.
További előnyt jelent az egyszerűen vezérelhető OSD-menü (amellyel egyszerűbben és gyorsabban kapcsolható be és ki a számítógép), az ablakrendezés funkció, a mozi üzemmód és az eredeti képarány. Miután a felhasználó kettéosztotta a képernyőt, a szoftveres ablakrendezés megkönnyíti és kényelmessé teszi a több feladat párhuzamos futtatását. A mozi üzemmód tökéletes körülményeket teremt az online videók megtekintéséhez, hiszen kiszürkíti a képernyő érdektelen, az egérrel kijelölt területen kívül eső részeit. Az eredeti képarány pedig bármiféle torzítás nélkül, az eredeti 4:3-as, széles formátumban jeleníti meg a videókat.
A LED monitorok gyorsan bővülő piacán, a kiemelkedő megjelenéssel és funkciókkal büszkélkedő E2380VX monitor az LG technológiáinak legjavát kínálja, miközben továbbra is pontosan azokat a szolgáltatásokat és azt a megbízhatóságot nyújtja, amelyre a felhasználók vágynak.
Az E80 monitorcsalád októbertől kapható 94 990 forintos bruttó ajánlott fogyasztói áron.

Az LG honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény