FőoldalArchívumWireless router USB adapterrel a D-Linktől
2009. szeptember 10., csütörtök ::

Wireless router USB adapterrel a D-Linktől

A tajvani D-Link bemutatta legújabb Wireless 150 routerét és USB adapterét. A Draft 802.11n technológiára épülő D-Link Wireless 150 eszközök egyetlen antennával is képesek akár 150 Mibps vezeték nélküli sebességre. Ezenfelül pontosabb vételt és még nagyobb lefedettséget kínál holtpontok nélkül a nagy sebességű internet-kapcsolathoz, fájl- és nyomtatómegosztáshoz

Image Image
A D-Link Wireless 150 Router, a DIR-600 ideális és kedvező árú megoldást kínál több számítógép csatlakoztatásához biztonságos vezeték nélküli hálózaton keresztül. A kínált szolgáltatások köre egyértelműen a még mindig meghatározó Wireless G technológia mellett szóló utolsó érveket hivatott megdönteni.
Image Image
"Az elmúlt egy évben Magyarországon megjelent nagy sávszélességű internet-előfizetések vezeték nélküli átvitelére a G szabványos eszközök már nem képesek - az N szabványos megoldások költsége azonban még mindig kétszerese az előbbiének. Ezen űrt hivatott betölteni a DIR-600"- mondta Élő András, a D-Link Magyarország ügyvezető igazgatója.
A legújabb vezeték nélküli biztonsági funkciók alkalmazásával a DIR-600 megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést az internetről és vezeték nélküli hálózatról egyaránt. Támogatja a WPA és WPA2 titkosítást, és kettős, aktív tűzfalat (SPI és NAT) alkalmaz a lehetséges behatolások megakadályozására. Továbbá a DIR-600 Wi-Fi Protected Setup (WPS) funkciót is kínál, mely egyetlen gombnyomással aktiválja a hálózati biztonságot.
A két termék 2009. szeptember első hetében érkezik a hazai boltokba. A router ajánlott végfelhasználói ára 15990 Ft, az adapteré pedig 8990 Ft körül várható.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény