FőoldalArchívumViszlát rumli! A Logitech Harmony 900 távirányító a szekrényben elzárt készülékeket is vezérli
2009. augusztus 17., hétfő ::

Viszlát rumli! A Logitech Harmony 900 távirányító a szekrényben elzárt készülékeket is vezérli

Az új vezeték nélküli adatátvitellel és színes érintőképernyővel felszerelt Harmony akár 15 másik távirányítót is helyettesítA Logitech bemutatta új Logitech Harmony® 900 távirányítóját. A megújult rádiófrekvenciás (RF) adatátviteli megoldásnak, a színes érintőképernyőnek és az intuitív gombkiosztásnak köszönhetően, a Logitech Harmony 900 távirányító még akkor is könnyen elboldogul a tévével, a játékkonzollal, a DVD- és zenelejátszóval, ha ezek szekrényajtók mögé vannak rejtve


"Mint minden Harmony távirányító, a Harmony 900 is jelentősen leegyszerűsíti a házimozi rendszerek kezelését. Ez manapság azért fontos, mert az emberek egyre szívesebben maradnak otthon, a kényelmes kanapén, és néznek filmeket nagy képernyős tévéiken és surround hangrendszereiken" - mondta Ashish Arora, a Logitech Harmony üzletágának alelnök-vezérigazgatója. "Sajnos az egyre nagyobb tudású házimozi rendszerekkel egyre több különböző távvezérlő és kábel is jár. A Harmony 900 távirányító rádióhullámokkal akár 15-féle készüléknek is parancsolni tud, így kényelmesebben kezelhetjük vele szórakoztató eszközparkunkat és végre megszabadulhatunk a rendetlenségtől is."

Egyszerűen üzembe helyezhető RF rendszer

Image Image
A Harmony 900 távirányító teljesen megújított RF rendszere segítségével akár 30 méteres távolságból is könnyen vezérelhetjük a szekrénybe zárt készülékeinket, és mindezt a korábbi RF megoldások nehézkes telepítése nélkül. Elég csak elhelyeznünk a tartozék infravörös jelsugárzót és egy-két mini-jeladót a szekrény polcain, az irányítandó készülékek közelében. (Más RF távirányítókkal ellentétben nem kell minden egyes eszközre jeladókat ragasztanunk.) Ezután elég kiválasztani a Harmony 900 távirányító színes érintőképernyőjén, hogy melyik berendezéseket szeretnénk rádiójellel távirányítani. Ha kész vagyunk a beállítással, már rá is zárhatjuk a szekrényajtót házimozi rendszerünkre, és a távvezérlővel így is bárhonnan elérhetjük azt.

Könnyű kézben tartani, könnyű kezelni
A Logitech Harmony(r) One távirányító díjnyertes formatervét követő Logitech Harmony 900 távvezérlőn is mindent gyorsan meg lehet találni. Intuitív gombkiosztása négy jól elkülöníthető zónára oszlik: számgombokra, hagyományos DVD vezérlőgombokra, hangerőszabályzó és csatornaváltó billenőgombra, valamint az érintőképernyő menügombjaira. Csak a legszükségesebb 44 nyomógomb kapott helyet a Harmony 900 felületén, és ezek mindegyike egyéni formájú, így tapintás alapján, akár vakon is megtalálhatjuk rajta, amit keresünk.

Szórakozás egyetlen gombnyomásra
Ahogyan minden eddigi Logitech Harmony távirányító, a termékcsalád legújabb tagja is lehetővé teszi, hogy kedvenc filmünket vagy tévéműsorunkat egyetlen gomb megnyomásával nézni kezdhessük. A Harmony 900 használatakor nincs szükség komplikált feljegyzésekre és hosszadalmas útmutatókra a házimozi rendszer üzemeltetéséről: a tevékenység alapú, egygombos megoldásnak köszönhetően gyerekjáték az egész. A család minden tagja, a barátaink, de még a bébicsősz is egyszerűen ki tudja választani a kívánt tevékenységnek megfelelő (például "TV nézés") képernyőgombot, a többi már a Harmony 900 dolga. A távvezérlő ekkor bekapcsolja a TV-t, a kábeldekódert, az erősítőt és minden egyéb szükséges eszközt.

Internetes telepítési varázsló
A Logitech internetes telepítője segítségével a lehető legegyszerűbben tudjuk üzembe helyezni Harmony 900 távirányítónkat. A telepítési varázsló érthető kérdésekkel és választási lehetőségekkel (gyártmányok, típusszámok) vezet végig a folyamaton, és automatikusan felprogramozza a távirányítót a megfelelő infravörös kódokkal. A Logitech adatbázisában jelenleg több mint 5000 gyártó több mint 225 ezer készülékének kódja szerepel. Mivel az adatbázis nap, mint nap újabb készülékek kódjaival bővül, így biztosak lehetünk benne, hogy távirányítónk azokkal a szórakoztató elektronikai eszközökkel is elbánik, amiket csak jövőre veszünk majd meg.

Ár és elérhetőség
A Logitech Harmony 900 univerzális távirányító megjelenése az Egyesült Államokban és Európában is szeptemberre várható. Ajánlott fogyasztói ára €399,99 lesz. Az alapcsomag tartalmaz egy töltő-bázisállomást, újratölthető akkumulátorokat, tápegységet, IR jelsugárzót és két mini jelsugárzót. A Logitech tervezi, hogy egyes régiókban további jelsugárzókból és mini jelsugárzókból összeállított csomagokat is árulni fog az Interneten.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény