FőoldalKonstruktőrFibocom – a tökéletes vezeték nélküli kapcsolat
2014. május 30., péntek ::

Fibocom – a tökéletes vezeték nélküli kapcsolat

A Fibocom professzionális M2M Wireless/GNSS-modulokat fejlesztő és gyártó cég: 2G, 3G és GPS/GLONASS-modulok széles választékát kínálja, melyet a jó minőség és gyártási megbízhatóság jellemez, tanúsítványokkal is alátámasztva. A Fibocom Wireless Inc. globális értékesítési, logisztikai, valamint gyártási és termék­támogatási szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, szerte a világon

A Fibocom a magyar piacon

A Fibocomnál hisznek abban, hogy a helyi piaci igényeket csak a legjobb minőségű és azokhoz leginkább alkalmazkodó termékkel lehet perspektivikusan kielégíteni. Az autóipar nyitott a mobiltechnológia 3G és GPS/GLONASS eszközökbe történő integrálása iránt és a mérőleolvasási (AMR, Automatic Metering Reading) alkalmazásokban is az olcsóbb, kisebb méretű eszközökre van igény.

Magyar piaci szegmensek

A Fibocom termékekkel szélesedik az M2M-választék a különböző vertikális piacokon: követés, irányítás az autóiparban, ipari mobil informatika, mérőleolvasás és okoshálózatok, POS-terminálok, orvosi elektronika, vagyonvédelem, router & gateway, távfelügyelet és üzemeltetés, távvezérlés...

Termékválaszték

  • GSM/GPRS-hálózatok G6- és G5-család moduljai
  • WCDMA-hálózatok HSPA+ nagy adatsebességű H330 és H350 LGA, valamint Mini-PCIe-modulok
  • GPS- és GLONASS-modulok GTS-4E családja

A Fibocom a helyi rendszerintegrátorok szolgálatában

A Fibocom kiváló megoldást nyújt a vezeték nélküli alkalmazásokhoz a minden termékéhez rugalmasan használható fejlesztőeszköz-készlet segítségével, mely felgyorsítja a fejlesztést, ezzel lehetővé téve a végtermék gyorsabb piacra kerülését.

Termékeink néhány kiemelt jellegzetessége

  • Digital Audio — A Fibocom modulja mind az analóg, mind a digitális hang használatát támogatja.
  • Hangrögzítés — A Fibocom modul lehetőséget biztosít hangrögzítésre. A hangüzenet vagy beszélgetés rögzített adattárolása digitálisan, tömörítéssel történik.
  • Cell Lock — Ez a funkció azt teszi lehetővé, hogy adott GSM-cellához kösse a modult, megtiltva valamelyik szomszédos cellával való kommunikálását mindaddig, amíg a tiltás feloldásra nem kerül.
  • DTMF — A Dual-Tone Multi-Frequency átvitel eszközök közötti audiosávon belüli adatok átvitelére használatos. A Fibocom-modulok képesek DTMF-kódolásra/dekódolásra, járulékos hardver nélkül. A kapott értékeket kommunikációs porton jelenítik meg.
  • eCall — Az eCall-rendszert kifejezetten EU-s alkalmazásra fejlesztették ki, a baleseti segítségnyújtás meggyorsítása érdekében.
  • FOTA — A „Firmware Over The Air" szolgáltatás lehetővé teszi a firmware központi, távoli helyről történő frissítését. A felhasználó a GSM-hálózaton át megoldhatja ezt a feladatot anélkül, hogy a helyszínre menne.

Fibocom-partner Magyarországon

A Macro Budapest Kft., mint az ipari alkalmazásokra szánt vezeték nélküli eszközök magyar disztribútora, az M2M, és GNSS-modulok terjesztésére összpontosít. Folyamatosan arra törekszik, hogy a legkorszerűbb és legkeresettebb megoldásokat kínálja, a legmagasabb követelményeknek megfelelő minőségben. A Macro Budapest Kft. helyi terméktámogatást nyújt ügyfeleinek az optimális és gyors műszaki megvalósítás érdekében.

Legfrissebbek a szerzőtől: Carlos Dyk

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény