FőoldalKonstruktőrGyors mobilinternet a „Machine to Machine”-alkalmazásokhoz
2014. október 21., kedd ::

Gyors mobilinternet a „Machine to Machine”-alkalmazásokhoz

Az M2M üzletág folyamatos növekedésének hatására a Fibocom új high tech 3G és 4G termékek fejlesztése iránt kötelezte el magát, melyeknek hosszú életciklust biztosít. Az előző évben a cég a 3G modulok egész sorozatát dobta piacra, a technológiában vezető Intel platformjára alapozva, mely az M2M iparág különböző szegmenseiben megkövetelt legjobb tulajdonságokkal rendelkezik. Az Intel és a Fibocom stratégiai együttműködésének eredményeképpen utóbbi hamarosan új LTE modulsorozatot bocsát ki a 4G-család tagjaiként

Mivel 3G moduljaikat autóipari alkalmazásra tervezték, azok az ipari alkalmazások széles körét is támogatják. A Fibocom a 3G modulokat előnyös áron kínálja, versenyképes megoldást adva a tervezők kezébe.

H350

A H350 modell igen kis méretű LGA tokozású modul, UMTS- és GSM-rendszeren is két-két sávot támogat, HSPA+ és GPRS_EDGE-szolgáltatást is nyújt. Gazdag interfészkészletet biztosít a felhasználónak: USB2.0; UART; I2C; I2S; SPI, ezenkívül TCP/IP protokollt tartalmaz, és a beágyazást segítő rendkívüli rugalmasságot mutat.

H330

A Fibocom H330-sorozat tagjai négysávos HSPA+ és GSM/GPRS/EDGE modulok LGA kivezetős tokozásban. Támogatják a 21 Mibit/s letöltési sebességet. A Fibocom H330 interfészekből gazdag választékot nyújt a fejlesztőknek, úgymint: UART, USB2.0, SPI, I2C, I2S; továbbá beágyazott TCP/IP protokoll stackkel teszi egyszerűbbé az integrációt.

H330 Mini-PCIe

A standard miniPCI express kártya ideális az ipari M2M és mobilinformatikai megoldások számára. A H330 miniPCIe beágyazott modul nagy csatlakozási sebességet biztosít, fejlett szolgáltatások széles választékával. A PCI Express Mini Card szabványra alapozva, USB2.0 interfésszel, a H330 Mini-PCIE-sorozat egyszerű továbbfejlesztési lehetőséget nyújt nagy sebességű internetcsatlakozás megvalósításához. A sorozat az alábbi főbb modelleket tartalmazza: Quadband, Dualband, HSDPA és HSPA+. A 3G modellek mindegyike támogatott az alábbi operációs rendszerekben: Android / Linux / Win CE / Windows.

A forgalmazó Macro Budapest Kft. honlapja

Legfrissebbek a szerzőtől: Carlos Dyk

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény