FőoldalKonstruktőrKombinált felületi hullámszűrőt, teljesítményerősítő és mágneses stabilizátor modul mobiltelefonokhoz
2011. december 21., szerda ::

Kombinált felületi hullámszűrőt, teljesítményerősítő és mágneses stabilizátor modul mobiltelefonokhoz

A Murata bejelentette HFQPRAPCA terméksorozatát. Az új, rádiófrekvenciás modulokat kifejezetten mobiltelefonokhoz fejlesztették ki, és egy modulban tartalmaznak felületi hullámszűrőt, teljesítményerősítőt és mágneses stabilizátort. A cég tudomása szerint a világon ez az első olyan modul, amely e három alkatrészt egyetlen, 6,6×3,8×1,0 mm méretű tokban tartalmazza, és elősegíti a még kompaktabb mobiltelefonok tervezését

A modul mágneses stabilizátora egy izolátor szerepét tölti be, amely a modul gyorsan változó terhelési körülmények közötti, stabil működését segíti elő. A terhelésálló elem egy mágnes, amely izolátorként működik, és ellátja az impedanciaváltozásból adódó karakterisztikavezérlést, amely például akkor következik be, ha a felhasználó keze, valami fém tárgy vagy egyéb objektum közel kerül az antennához.

A támogatott 3G frekvenciasávok növekedésével a mobiltelefon-gyártók számára egyre nagyobb nehézséget okoz a kompakt méretű termékek megtervezése. A Murata Manufacturing megtervezte azt a tokozott terméket, amely megfelel e követelményeknek, és olyan modult ad a tervezők kezébe, amelyet nem szükséges illeszteni. A HFQPRAPCA sorozat támogatja a Band 5 (BC0), Band 1 (BC6), Band 25 (BC14) és Band 13 sávokat, amelyeket a jövőben továbbiak egészítenek ki.

A Murata honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény