FőoldalGyártósorInterSelect in-line szelektív forrasztó berendezések Németországból
2011. december 02., péntek ::

InterSelect in-line szelektív forrasztó berendezések Németországból

Míg pár évvel ezelőtt még csak az egyszerűbb szelektív forrasztógépek voltak a gyártók kínálatában, mára a nagyobb termelékenység igényeit kiszolgálva megjelent a szelektív forrasztógépek új generációja, az in-line szelektív forrasztógépek. A németországi InterSelect GmbH 10 év gyártási tapasztalattal, minden igénynek megfelelően alakította ki legújabb in-line gépeit, a legnagyobb flexibilitást és termelékenységet eredményezve

A berendezéseik kialakításuk szerint lehetnek egyvagy kéttégelyesek, és maximálisan 510×510 mm nagyságú panel kezelhető velük. A kéttégelyesek előnye, hogy két, különböző forrasztófejet (eltérő átmérőjű forrasztófejeket, és/vagy mini hullámforrasztó fejet) tartalmazhat így a gép, ezzel megkönnyítve és meggyorsítva a bonyolultabb, több, kisebb-nagyobb alkatrészt tartalmazó áramkörök forrasztását. A termelékenységet pedig in-line mivoltuk eredményezi, miszerint a különbözően konfigurált gépek in-line sorba köthetőek.
A könnyű programozást a Windows-alapú InterSoft és Inter PhotoScan szoftverek biztosítják, amelyekkel percek alatt megírható egy átlagos áramkörforrasztó program. A programozás lényege, hogy elég, ha a forrasztandó áramkört beszkenneljük, majd a megfelelően kiválasztott forrasztófejjel rámutatunk azokra a pontokra, amelyt forrasztani szeretnénk, és az optimizálás után már kész is a használható program. A szelektív forrasztóberendezések technológiai része a nitrogén-atmoszférában való forrasztás, aminek a biztosítása sok gondot, bosszúságot és nagy költséget jelenthet. A gyártó ezek elkerülése érdekében biztosít egyszeri költség ellenében különböző teljesítményű nitrogéngenerátorokat, amelyek ma már a szelektív forrasztógép mellé telepíthetők. Avatatlan szem akár egy kicsit nagyobb méretű számítógépnek is nézheti. Ezenfelül csak a megfelelő tisztaságú magasnyomású levegőt kell biztosítani a gépeknek. A berendezések tartalmaznak Micro Drop Jet fluxálót, valamint opcionálisan alsó vagy/és felső előmelegítőt. Minden folyamat paramétere ellenőrzött, monitorozható, és visszaellenőrzéshez az összes adat folyamatosan mentett.

InterElectronic Hungary Kft. honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény