FőoldalArchívumNokia Booklet mini laptop
2009. augusztus 31., hétfő ::

Nokia Booklet mini laptop

Bejelentették: a mobil iparágban eltöltött több mint 25 évnyi úttörő és vezető szerep után, a Nokia a Windows-alapú Nokia Booklet 3G-vel a személyi számítógépek világába is átülteti a mobilitásban megszerzett tapasztalatait és tudását

Az Intel Atom processzorral rendelkező Nokia Booklet 3G teljesítménye meggyőző, az akár 12 órás akkumulátor üzemidőnek köszönhetően, így a felhasználóknak nem kell magukkal vinniük a hálózati tápkábelt ahhoz, hogy dolgozni tudjanak a készüléken. Az új, 1,25 kilogrammos, kicsit több mint 2 cm vastag mini-laptop egy teljes értékű személyi számítógép felhasználói élményét kínálja egy ultra-könnyű alumínium házban elrejtve, ezen kívül megvan benne minden, amit elvárhatunk a világ vezető mobileszköz gyártójától. Csatlakozási lehetőségek tárházával - beleértve a 3G-t/HSPA-t és a wifit is - nagy sebességű internet hozzáférést biztosít a felhasználóknak, többek között a Nokia Ovi szolgáltatások széles választékához.

"Egyre nő azok száma, akiknek a PC-k teljes funkcionalitására van szükségük a mobilitás minden előnyével ötvözve - mondta el Kai Oistamo, Nokia készülékekért felelős executive alelnöke. - Eddig is az emberek összekapcsolásán dolgoztunk, így a Nokia Booklet 3G egy logikus továbblépés számunkra. A Nokia mobilitás terén meglévő tapasztalatára alapozva, a kiemelkedő akkumulátor üzemidővel, a prémium kivitelezéssel és a számos csatlakozási lehetőséggel valami igazán lenyűgözőt alkotunk. Mindeközben pedig a közösséget jobban kiszolgálvá, személyesebbé és hasznosabbá tesszük a személyi számítógépet."

A HD video outhoz a mini-laptop egy HDMI porttal rendelkezik, továbbá megtalálható benne egy webkamera a videohívásokhoz, beépített Bluetooth és egy könnyen hozzáférhető SD kártyaolvasó is. Ezek mellett egy 10 hüvelykes HD ready kijelző, valamint Ovi Térképekkel működő A-GPS szolgáltatás is erősíti a Nokia Booklet 3G-t, így másodpercek alatt meghatározza a felhasználó pozícióját. A készülék az Ovi szolgáltatások tárházát kínálja, legyen szó több milliónyi zeneszám hozzáféréséről vagy lejátszásáról a Nokia Music Store-on keresztül, vagy az Ovi Suite elérésről, amellyel egyszerűen szinkronizálható a Nokia okostelefon a mini-laptoppal, majd pedig az internetre, "a számítási felhőbe".

A Nokia Booklet 3G tovább szélesíti a Nokia termékportfolióját, eleget téve ezzel a szolgáltatói igényének, és így a vállalat egy újabb lépést tesz afelé, hogy egy mobil megoldásokat szállító vállalattá váljon.

A Nokia honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény