FőoldalArchívumAz EMC a Vodafone első számú európai tárolóeszköz-szállítója
2009. augusztus 29., szombat ::

Az EMC a Vodafone első számú európai tárolóeszköz-szállítója

Az EMC bejelentette, hogy a Vodafone-nak az EMC lesz a legfontosabb partnere a tárolóeszközök és kapcsolódó termékek tekintetében az európai piacokon. A két cég stratégiai kapcsolatainak elmélyítése azt jelenti, hogy az EMC kiemelt szállítói rangot kap a következő három évre


A megállapodás keretében az EMC megoldásai komoly hányadot képviselnek majd a tárkapacitásból a Vodafone Information System új tárolóeszközökkel kapcsolatos adatközponti beszerzései esetében. A döntés révén a Vodafone biztosítani tudja majd az összes ügyfél- és vállalati adat folyamatos elérhetőségét egész Európában - optimális teljes élettartamra vetített összköltség mellett.

A Vodafone globális adatközpontjaiban jelenleg is használja az EMC csúcskategóriás és középkategóriájú SAN- (Storage Area Network) és NAS-(Network-attached Storage) rendszereit és az EMC tárolófelügyeleti szoftvereket és szolgáltatásokat. A megállapodással a két cég a Vodafone európai tároló környezetével kapcsolatos karbantartási és szervizelési feladatok egységesítésére is kibővíti együttműködését, illetve javítani kívánják a hatékonyságot is az EMC iparágvezető IT technológiájára épülő konszolidációval, illetve az ez irányú frissítésekkel. Az EMC több éve stratégiai beszállító a Vodafone-nál, 2006-ban pedig megkapta a cég globális beszállítóknak járó elismerését a "Best Performance in IT" (legjobb informatikai teljesítmény) kategóriában. Az EMC-t a Vodafone első helyre sorolta a vállalati felelősség, a pénzügyi stabilitást, a kereskedelmi teljesítményt, a technológiát, a minőségbiztosítást és a szállítási kapacitást illetően.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény