FőoldalArchívumA Canon zöld terméksorának első számológépe
2009. július 22., szerda ::

A Canon zöld terméksorának első számológépe

A Canon bővítette zöld termékeinek körét az új, divatos, formatervezett "X Mark 1" számológéppel, amely kizárólag napenergiával működik, elem nem kell hozzá, és újrahasznosított Canon prizma-anyagból származó műanyag felhasználásával készült


Az áramvonalasított, hosszú élettartamú X Mark 1 fényes fekete és fehér kivitelben kapható, illeszkedik a Canon környezettudatos Zöld számológépeinek sorába, ami alátámasztja a vállalat törekvését, hogy a környezetterhelést csökkentse.
Az X Mark 1 kijelzője Canon digitális kamerák prizmáinak készítésekor keletkező újrahasznosított műanyagmaradék felhasználásával készült. A számológép környezeti terhelését és energiafogyasztását tovább csökkenti, hogy az X Mark 1 a Canon első kizárólag napenergiával működő számológépe, nincs szüksége tartalékelemre, ami a legtöbb napenergiával működő számológépben megtalálható a piacon.
Az X Mark 1 a Canon szintén első olyan számológépe, amely a Kék angyal (Blauer Engel) környezetbarát termékek elismeréséért adott tanúsítványt megkapta.

Az X Mark 1 költség, eladási ár és nyereségszámítási funkcióival a felhasználó gyorsan megoldhat bonyolult üzleti számításokat anélkül, hogy táblázatokra és hosszas képletekre volna szükség. Az X Mark 1 újrahasznosított anyagokból történő gyártása miatt ideális termék a zöld beszerzési politikával rendelkező vállalatoknak.
Az X Mark 1 legfontosabb tulajdonságai:
• Divatos formatervezés (fényes fekete és fehér kivitelben)
• Napenergiával működik, nincs szükség elemre
• A kijelző egység újrahasznosított Canon prizma anyagból készül
• Üzleti funkciók (költség/eladási ár/nyereség)
• Nagy láthatósági szögű belső kijelző
• 12 számjegy

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény