FőoldalArchívumÚj nagyteljesítményű multifunkciós rendszerek a Sharptól elérhető áron
2009. július 09., csütörtök ::

Új nagyteljesítményű multifunkciós rendszerek a Sharptól elérhető áron

Az új A3-as fekete-fehér multifunkciós készülék termékcsalád színes hálózati szkennelési funkcióval, sokoldalú és fejlett megoldás a közepes- és nagyméretű munkacsoportok számára


A Sharp az új, közepes és nagy munkacsoportok számára kifejlesztett A3-as termékcsaládjával megoldást kínál azoknak a vállalatoknak, amelyeknek elérhető árú, nagyteljesítményű, fekete-fehér multifunkciós berendezésekre van szükségük. Az új termékek, amelyeket a tipikusan forgalmas irodák számára terveztek, olyan fejlett funkciókkal rendelkeznek, amelyek már népszerűnek bizonyultak a gyártó színes MFP-iben
A termékcsalád három modellt tartalmaz, így lehetővé válik a vásárlók számára, hogy az árat és a teljesítményt figyelembe véve azt a készüléket válasszák, amelyik leginkább megfelel vállalkozásuk igényeinek. A lehetőségek között szerepel a csúcsmodell, az MX-M503, amely 50 oldalt nyomtat vagy másol percenként, a középkategóriájú, 45 oldal/perc sebességű MX-M453N és a 36 oldal/perc sebességű MX-M363N.

Könnyen kezelhető

Image Image
Az új gépek is erősítik a Sharp azon törekvését, hogy olyan könnyen kezelhető MFP-ket készítsen, amennyire ez csak lehetséges, így javítva a munkacsoportok termelékenységét. A felhasználóbarát jellemzők között szerepel az átlagosnál nagyobb, 8,5 hüvelykes, színes érintőképernyő, amelyen előnézeti bélyegképek tekinthetők meg, de említésre méltó a kihúzható, teljes értékű QWERTY billentyűzet is (opcionális), amellyel egyszerűsödik az adatbevitel a beolvasott dokumentumokhoz, illetve könnyebb elküldeni azokat e-mailben.

Csúcskategóriás jellemzők
A nyomtatási felbontás valós 1200x1200 dpi (maximális nyomtatási sebesség esetén is), és a színes hálózati szkennelés is az alapfelszereltség része. Emellett esztétikai szempontok végett mindegyik készülék megkapta a Sharp finomszálkás külső burkolatát. A finishing funkciók között szerepel egy nagykapacitású, 4000 oldalas finisher, tűző, gerinctűző, margóeltolás, és egy helytakarékos belső finisher, amely az alapvető feladatok ellátására képes.
"A piacon olyan fekete-fehér MFP-k iránt mutatkozott igény, amelyek az eddigieknél széleskörűbb funkciókkal bírnak. Erre az igényre válaszként olyan készülékeket nyújtunk a vállalatok számára, amelyek biztosítják számukra a nagyobb termelékenységet, a kiváló minőséget és a magas nyomtatási sebességet. Ezekre a gépekre úgy kell gondolni, mint egy 'központi dokumentum platform - a mindennapi irodai munkamenet egyik csomópontja'," mondta Keiichi Katsuta, a Sharp Információs Rendszerek európai divíziójának elnöke.

Image Image
A többi Sharp berendezéshez hasonlóan az MX- M363N, MX-M453N és a MX-M503N is egyszerűen telepíthető, konfigurálható és üzemeltethető. Egyetlen távoli munkaállomásról vezérelhető több készülék, a konfigurációs beállítások egyszerűen átmásolhatók egyik gépről a másikra, a berendezések állapota is távolról ellenőrizhető, emellett a készülékek automatikus e-mail figyelmeztetést küldenek a rendszergazdának, ha hibaelhárításra van szükség.

Az új gépek számos olyan újítást is tartalmaznak, amelyek eddig csak a Sharp felsőkategóriás MFP-ire voltak jellemzőek. Ilyen többek között Sharp OSA® (Open Systems Architecture - Nyílt Rendszerarchitektúra), amellyel lehetővé válik, hogy külsős szoftverfejlesztők olyan alkalmazásokat készítsenek, amik automatizálják rendszeres irodai feladatokat, vagy a fejlett biztonsági funkciók, amelyek védik a bizalmas adatokat és az MFP-t az illetéktelen hozzáférési kísérletekkel szemben.

Környezettudatos tervezés
Az Energy Star minősítéssel rendelkező MX-M363N, MX-M453N és MX-M503N is illeszkedik a Sharp zöld stratégiájába. A készülékeket ellátták egy, az energiatakarékos üzemmódot közvetlenül aktiváló gombbal, éjszakai energiafogyasztásuk pedig mindössze egy watt (ennyi energia szükséges egy fax fogadásához), emellett az MFP-k megfelelnek a RoHS irányelveknek (a veszélyes anyagok felhasználására vonatkozó szigorítások), ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem tartalmaznak a környezetre káros krómot és ólmot.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény