FőoldalKonstruktőrNyerje meg a SAM R34 Xplained Pro LoRaWAN fejlesztőkitet!
2019. március 28., csütörtök ::

Nyerje meg a SAM R34 Xplained Pro LoRaWAN fejlesztőkitet!

Nyerje meg a SAM R34 Xplained Pro nevű, LoRaWAN alkalmazástechnikai fejlesztőkitet (gyári cikkszám: ATSAMR34-XPRO) az ELEKTRONET és a Microchip közös játékában!

A Microchip által fejlesztett SAM R34 Xplained Pro fejlesztőkit egy olyan hardverplatform, amelyet az ATSAMR34 típusszámú, kis fogyasztású LoRa® szub-gigahertzes rendszeráramkörrel végzett fejlesztésre optimalizáltak. Segítségével nagy hatótávolságú, hosszú telep-élettartamú, vezeték nélküli kommunikációs megoldások fejleszthetők ki.
Az ATSAMR34 egy nagy bonyolultságú, sok integrált részegységet és funkciót tartalmazó, egytokos LoRa rendszeráramkör, amelyben helyet kapott egy ultraalacsony fogyasztású, 32 bites mikrokontroller, egy szub-gigahertzes frekvenciatartományú LoRa adó-vevő, illetve egy szoftver stack is, amelyet nemcsak támogatnak a tanúsított referenciatervek, hanem egyben a legelterjedtebb LoRaWAN™ hálózati átjárókkal és szolgáltatókkal is bizonyítottan kompatibilis. A hardver- és szoftverfejlesztést, illetve terméktámogatást ez fejlesztői és felhasználói oldalról is jelentősen kedvezőbbé teszi, továbbá biztosított az alvó módban rendkívül alacsony energiafelvétel is, amely a távkihelyezésű IoT-hálózati csomópontokban gondoskodik a hosszú telepélettartamról.
Az Atmel Stúdio integrált fejlesztőkörnyezet teljes támogatását élvező fejlesztőkittel az ATSAMR34 minden szolgáltatása könnyedén elérhető, és részletes magyarázatot és segítséget nyújt ahhoz, hogy megkönnyítse az áramkör integrálását egyedi megoldásokba. Az FCC, ISED és RED tanúsítványokkal is rendelkező fejlesztőkit nemcsak fejlesztői platform, hanem egyben kiváló referenciadesign is, amely remek alapja SAMR34-alapú LoRa végpontos alkalmazások fejlesztésének.
Az Atmel Studióban elődefiniált mintaalkalmazások is megtalálhatók, kifejezetten erre a fejlesztőplatformra optimalizálva. A fejlesztőkittel az ATSAMR34J18B különböző szolgáltatásai, perifériái stb. könnyen elérhetők, a teljes funkcionalitás egyedi alkalmazástechnikai megoldásokban egyszerűen kihasználható.
Ha szeretné megnyerni a SAM R34 Xplained Pro fejlesztőkitet, látogasson el a http://page.microchip.com/ElekNet-SAM-R34.html weboldalra, és töltse ki az online űrlapot adataival!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény