FőoldalKonstruktőrNyerje meg a Microchip MPLAB ICD 4 In-Circuit Debuggert!
2018. február 14., szerda ::

Nyerje meg a Microchip MPLAB ICD 4 In-Circuit Debuggert!

Az ELEKTRONET jóvoltából most megnyerheti a Microchip MPLAB ICD 4 In-Circuit Debugger (gyári cikkszám: DV164045) fejlesztéstámogató eszközt. Az új MPLAB ICD 4 az előd ICD 3-hoz képest gyorsabb processzort és több operatív memóriát kapott, ezáltal a PIC® és dsPIC® sorozatú mikrokontrollerek ill. digitálisjel-vezérlők fejlesztése során a hibakeresésnél akár kétszer gyorsabbak lehetnek

Az MPLAB ICD 4 a nagyobb sebességen túlmenően szélesebb célfeszültség-tartományt és opcionálisan, külső tápegység beiktatásával akár 1 A tápáramot is biztosít.

A maximális rugalmasság jegyében az új MPLAB ICD 4 támogatja a választható felhúzást/lehúzást a célinterfészre nézve, illetve lehetővé teszi a hibakeresés sebességének programozás útján történő állítását.

Az MPLAB ICD 4 a jelentős sebességelőnyét egy 32-bites, 300 MHz órajelfrekvencián működő mikrokontrollernek köszönheti, amelyet 2 MiB puffermemória támogat, ami eredőben akár kétszer akkora működési sebességet jelent, mint amihez a fejlesztők az ICD 3 használata során hozzászokhattak.

A Microchip MPLAB ICD 4 elődjeihez hasonlóan egyszerűen használható, és számos PIC és dsPIC sorozatú mikrokontrollert támogat a Microchip portfoliójából az MPLAB X integrált fejlesztőkörnyezeten keresztül.

Ez számos előnyt kínál, közülük az egyik legfontosabb azonban a jelentős fejlesztéstámogatói segítség, ami egyik mikrokontrollerről a másikra történő átállást segíti.

Az MPLAB ICD 4 a gazdaszámítógéphez USB2.0 szabványú interfészen keresztül csatlakozik, a céleszközhöz pedig a debug csatlakozón keresztül illeszthető, amely ráadásul kompatibilis az MPLAB ICD 3 vagy MPLAB REAL ICE™ in-circuit emulátorral is. Az MPLAB ICD 4 a JTAG interfészekkel is együttműködik.

Az MPLAB ICD 4 legfőbb előnyei összefoglalva:

  • számos PIC sorozatú mikrokontroller és dsPIC sorozatú digitálisjel-vezérlő támogatása,
  • kétszer nagyobb működési sebesség az ICD 3-hoz képest,
  • jobb működési hatékonyság a csökkentett várakozási időknek köszönhetően,
  • egyszerű átállás támogatása a PIC sorozatú mikrokontrollerek különböző típusai között.

Ha szeretné megnyerni a Microchip MPLAB ICD 4 In-Circuit Debugger fejlesztéstámogató eszközt, látogasson el a www.microchip-comps.com/elektro-icd4 weboldalra, és adja meg adatait az online űrlapon!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény