FőoldalKonstruktőrWiFi modul integrált TCP/IP stackkel
2013. január 11., péntek ::

WiFi modul integrált TCP/IP stackkel

A Microchip beépítette a nemrég felvásárolt Roving Networks WiFi moduljait a rugalmas és moduláris Explorer fejlesztőrendszereibe, biztosítva a 8, 16 és 32 bites PIC mikrovezérlők támogatottságát

Az RN-131 és RN-171 PICtailTM/PICtail Plus-kártya az első két Microchip termék, ami a Roving Networks eszközeire épül. E modulok egy egyszerű soros interfésszel kapcsolódnak bármely PIC mikrovezérlőhöz, miközben az ipar legkisebb fogyasztását biztosítják integrált TCP/IP stackkel, tanúsított WiFi-megoldást nyújtva, még tovább bővítve a Microchip vezeték nélküli termékkínálatát.
A Roving Networks RN-171 és RN-131 teljes mértékben minősített moduljai átfogó hálózati megoldást kínálnak, melyek magukban foglalják a valódi 802.11 b/g rádiót, a baseband processzort, valamint a TCP/IP stacket számos hálózati protokoll támogatásával. Nincs szükség további, külső meghajtó programokra a WiFi-csatlakozáshoz a 8, 16 és 32 bites processzorok esetében. A modul beépített kezelőszoftvere jelentősen csökkenti az integrációs időt, ill. a fejlesztési munkákat, miközben ultra kis fogyasztást biztosít a 4 µA alvó-, a 35 mA vételi és a 120 mA adási árammal.
Ezek a modulok lehetővé teszik a mérnököknek, hogy WiFi-csatlakozással lássanak el bármely PIC mikrovezérlőt, a Microchip széles portfóliójából, a TCP/IP stack integrálása nélkül, miközben a megszokott fejlesztőrendszereket használhatják, lerövidítve a piacra kerülési időt, csökkentve a fejlesztési költségeket.
Mind az RN-131 PICtail-kártya (RN-131-PICtail), mind az RN-171 PICtail-panel (RN-171-PICtail) már elérhető.

A Microchip kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény