FőoldalKonstruktőrMiniatűr, porálló érzékelő kapcsolók
2012. július 19., csütörtök ::

Miniatűr, porálló érzékelő kapcsolók

Az Omron Electronic Components Europe új, egyedülálló, porálló kapcsolója rendkívül költséghatékony megoldás számos olyan elektromos rendszer számára, amelyekhez nincs szükség teljesen vízálló konstrukcióra. A teljesen szigetelt társaihoz képest lényegesen kedvezőbb árfekvésű Omron D2FD ultra-miniatűr, porálló érzékelő kapcsolók burkolati védettsége IP6x, és az Omron teljesen szigetelt kapcsolói (pl. a D2QW termékcsalád) mellett párhuzamosan lesznek jelen a cég termékkínálatában

A gumival tokozott, J-méretű, 6,5×12,8×6 mm-es, kedvező árú kapcsolók rendkívül hatékonyan védettek a por és egyéb, száraz szennyeződések ellen. Az egyszárnyú, mozgó rugós kapcsolók összesen egy tucatnyi változatban érhetők el, jelenleg beforrasztós, vagy PCB kivezetésekkel, rögzítőcsappal, emelőkaros vagy szimulált görgős beavatkozóval, 2 vagy 0,1 A névleges árammal.

A D2FD kapcsolók az IP6 szabvány szerint védettek por ellen, folyadékok ellen azonban nem. A nedves vagy magas páratartalmú alkalmazásokhoz az Omron a teljesen szigetelt, szintén J méretkódú tokban elérhető kapcsolóit ajánlja, mint például az IP67 burkolati védettségű D2QW családját. Az Omron nagy megbízhatóságú, csúszó érintkezős kapcsolótechnológiájú D2QW kapcsolói néma be-/kikapcsolást valósítanak meg, és extra hosszú lökethosszat támogatnak.

Az Omron honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény