FőoldalKonstruktőrCsökkentett méretű C52 COB LED sorozat
2012. május 21., hétfő ::

Csökkentett méretű C52 COB LED sorozat

Kiegészítendő a rendkívüli népszerűségnek örvendő, 6,4, ill. 8 W teljesítménytű, chip-on-board (CoB) tokozású, kimagasló hatásfokú és színhűségű LED-sorozatát, az Everlight Electronics most bemutatta vadonatúj, csökkentett méretű, C52 COB LED-sorozatát is. Az új LED-ek ideálisak irányított fényű, és dekorációs célú világítástechnikai rendszerekbe is

Az irányított fényű, valamint dekorációs célú világítástechnikai alkalmazásoknál a LED-es fényforrásnak mindenekelőtt kompaktnak, nagy hatásfokúnak, kellő fényteljesítményűnek, kiváló színvisszaadási képességűnek, egyenletes színűnek, valamint egyenletes fényeloszlásúnak kell lennie a magas komfortérzetű, egyenletes fényű környezet megteremtése érdekében - az elfogadható árról nem is szólva. Az új C52 COB LED-sorozattal az Everlight újabb, ideális LED-et alkotott meg, megfelel minden lényeges követelménynek, hatásfok, termikus jellemzők, helyigény, valamint elektronikai és világítástechnikai tervezés tekintetében egyaránt.

Az Everlight C52 COB sorozat egy 3,7 W teljesítményű, kerámiahordozóra épített LED, amelynek fő ismérvei az alacsony termikus ellenállás (Rth < 1,8 °C/W), a kiváló hatásfok (100 lm/W @ 3000 K CCT), valamint a magas színvisszaadási index (CRI > 80 Ra). A termék nemcsak az ANSI 3000 K CCT, hanem valamennyi Energy Star / ANSI színhőmérsékleti változatban elérhető lesz. Gépészeti szempontból a C52 COB LED-sorozat közvetlenül hűtőbordára is szerelhető, felületszerelési folyamat kihagyásával is, ezáltal nemcsak egyszerűbb a szerelés, és olcsóbb a rendszer, hanem a termikus disszipáció is közvetlenebb, magasabb hatásfokú lesz.

Az Everlight C52 sorozatban sorosan, ill. párhuzamosan konfigurált, standard DC chipek kerülnek felhasználásra, amelyek a jól bevált meghajtó topológiák szempontjából kényelmes tervezést biztosítanak. A kerámia chiphordozó nagyfokú megbízhatóságot, és jó hatásfokú, termikus disszipációt jelent, továbbá a C52 COB sorozat tagjaival meghaladható az olcsó ipari bekerülési költséget jelentő, >400 lm/dollár alsó korlát is.

Az Everlight honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény