FőoldalArchívumAz új HTC Touch2 okostelefon tovább fokozza az érintés élményét
2009. október 20., kedd ::

Az új HTC Touch2 okostelefon tovább fokozza az érintés élményét

Az új Windows Phone szoftverre épülő HTC Touch2 egyszerű és kényelmes használatot biztosít, megkönnyíti az emberekkel való kapcsolattartást és a friss információk követését.A kompakt és stílusos okostelefon egyike az első mobiltelefonoknak, amelyeken az új Windows Phone szoftver fut

A Windows Mobile 6.5-nek és az új Windows Phone-szolgáltásoknak - mint például a My Phone és a Windows Marketplace - köszönhetően a HTC Touch2 teljes érintőképernyős élményt kínál, ami egyszerűvé teszi a telefon használatát. A Touch2 a HTC érintésalapú telefonjainak portfólióját gazdagítja, és továbbfejlesztett érintési élményt nyújt az emberek még szélesebb körének.
"A HTC Touch2 az ismerős érintőképernyős élményt biztosítja, amit emberek milliói ismertek meg és várnak el a HTC-től, mindennapjaik során - mondta el Peter Chou, a HTC Corporation vezérigazgatója. - Legyen szó telefonálásról, időpont-egyeztetésről, vagy egy fontos e-mail megválaszolásáról, a HTC Touch2-ben minden egy érintésnyire megtalálható!"
A HTC Touch2 gondoskodik arról, hogy minden "ujjközelben" legyen, méghozzá olyan kompakt kivitelezésben, ami kényelmesen illik az ember kezébe. A továbbfejlesztett okostelefonban számos HTC-fejlesztés megtalálható, beleértve a TouchFLO-t, a még kényelmesebbé tett felhasználói felületet, amely például időjárással kapcsolatos információ-frissítést tartalmaz, és gyors hozzáférést biztosít a legnépszerűbb alkalmazásokhoz. Ezenfelül a Touch2-vel elérhető a például Google Maps for Mobile, a YouTube és további hasznos programok.
Új Windows-telefonként a HTC Touch2 felvonultatja a Windows Mobile 6.5 kiváló üzenetkezelési és böngészési képességeit. A kategória legjobb e-mail-élménye - kiegészülve a Microsoft Exchange szinkronizációs lehetőséggel - biztosítja számunkra, hogy több e-mail-fiókot ellenőrizzünk és kezeljünk egyszerre.
Az újradizájnolt Internet Explorer Mobile-nak köszönhetően a Touch2 pontosan jeleníti meg az asztali számítógépre optimalizált weblapokat is, lehetővé téve ezzel a felhasználónak, hogy a tartalmakat eredeti formájukban tapasztalja meg. A HTC Touch2 tartalmaz egy nagyítósávot, amelynek segítségével a számunkra megfelelő méretűre állíthatjuk a szövegeket. Továbbá nagyíthatunk és kicsinyíthetünk is vele, hogy könnyebben megtalálhassuk és élvezhessük, amit keresünk. Az Internet Explorer Mobile támogatja az Adobe Flash-t, tehát könnyen megtekinthetőek vele a Flash-alapú videotartalmak, mint például a YouTube videók.
A Windows Phone segítségével az új Windows Marketplace for Mobile-on keresztül könnyen megtalálható és letölthető számos alkalmazás a készülékre. A Microsoft My Phone-szolgáltatása lehetővé teszi, hogy automatikusan, ingyen mentsük és szinkronizáljuk képeinket, zenéinket, névjegyeinket és szöveges üzeneteinket a Touch2-ről a webre.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény