FőoldalArchívumMár egymillióan használják a Logitech Vid-et!
2009. október 14., szerda ::

Már egymillióan használják a Logitech Vid-et!

Nem egész három hónappal azután, hogy a Logitech bemutatta a Logitech Vid-et, a gyártó ingyenes, gyors és könnyen kezelhető videotelefonáló programját, már az egymilliomodik regisztrált vásárlóval büszkélkedhet.A Vid végletekig leegyszerűsíti a videotelefonálás folyamatát, köszönhetően a program gyors telepíthetőségének és egyszerű felhasználói felületének. A Vid telepítése kevesebb, mint feleannyi lépésből megoldható, mint a legelterjedtebb azonnali üzenetküldő szoftvereké

A Logitech Vid a vállalat egy újabb mérföldköve azon az úton, amelyen jó néhány éve indult el azzal a céllal, hogy segítse a felhasználókat szeretteikkel könnyen kapcsolatba lépni. Hasonló mérföldkőnek tekinthető az utóbbi években a 720p-s HD-felbontású videorögzítő funkció a Logitech Webcam C600-tól, a Logitech Webcam Pro 9000-től és a Logitech Webcam C905-tól, amelyeket autofókuszos Carl Zeiss-optikával vérteztek fel.
"Az, hogy ilyen rövid idő alatt egymillió felhasználóval büszkélkedhetünk, világosan megmutatja, hogy milyen vonzó is a videotelefonálás, ha az egyszerűen elérhető - mondta el Scott Lomond, a Logitech videótelefonálásért felelős üzletágának vezetője. - Számtalan olyan felhasználó töltötte le a Vid-et, akik korábban a lehetséges technikai buktatók miatt ódzkodtak a videotelefonálástól - nagyon örülünk neki, hogy már számukra is adott a lehetőség a videotelefonálásra."
A szolgáltatás hátterét a Logitech SightSpeed-hálózat biztosítja, a Vid megbízhatóan és kiváló minőségben bonyolítja le videohívásainkat, és kompatibilis PC és Mac számítógépekkel, illetve külső és beépített webkamerákkal is. A Logitech Vid a www.logitech.com/Vid címről tölthető le.

Kapcsolódó cikkek

Végtelen lehetőségek: a Logitech egy dobozba csomagolja az összes digitális zenét

Új játékkiegészítők a Logitechtől

A Logitech legújabb egerei olyan helyzetekben is megállják a helyüket, ahol a többi egér elbukik

Logitech: két új iPod hangszóró

Viszlát rumli! A Logitech Harmony 900 távirányító a szekrényben elzárt készülékeket is vezérli

A Logitech honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény