FőoldalArchívumKiemelkedő ESD-védelemmel rendelkező, oktális kapcsolót jelentett be az Intersil okostelefonokhoz
2009. augusztus 18., kedd ::

Kiemelkedő ESD-védelemmel rendelkező, oktális kapcsolót jelentett be az Intersil okostelefonokhoz

Oktális kapcsoló okostelefonokhoz
A konkurens megoldásoknál négyszer hatékonyabb ESD-védelmet kínáló Intersil ISL54230 típusjelű oktális kapcsoló alkalmazása egyszerű és helytakarékos interconnect megoldás alapsávi chipek, alkalmazásprocesszorok, SIM-kártyák és egyéb okostelefonos alrendszerek összeköttetésére.Az ISL54230 kis mérete és rugalmassága lehetőséget biztosít arra, hogy a tervezők több, különféle jellemzőkkel rendelkező jeleket routoljanak problémamentesen a nagy bonyolultságú okostelefonokban is


Az ISL54230 nyolc, egyedi, egypólusú/kétáramkörös (SPDT - Single Pole, Double Throw) kapcsolót rejt, amelyek tervezésénél odafigyeltek, hogy a precíziós hang- és adatjelek továbbítása se okozzon számukra gondot, így az USB, UART, PCM stb. szabványú jeleké sem. Az egyszerű beágyazott logikai rendszer folytán a kapcsolók egyszerűen konfigurálhatók, a használaton kívüli kapcsolók pedig letilthatók. A két SIM-kártya kezelésére képes okostelefonoknál az ISL54230 lehetővé teszi az alapsávi chipek számára, hogy bármelyik SIM-kártyához hozzáférjenek, továbbá lehetőséget biztosít a használaton kívüli kártya letiltására is. Az oktális kapcsoló minden vonala >8 kV ESD-védelemmel rendelkezik, biztonságossá téve a SIM-kártya behelyezését és eltávolítását.

Az ISL54230 kompatibilis az USB2.0 Full-Speed (12 Mibit/s) és High-Speed (480 Mibit/s) szabványokkal, az USB2.0 szerinti rövidzárlat- és túlfeszültség-követelményekkel. A kapcsoló tápfeszültsége 2,0 ... 5,5 V, kompatibilis az 1,8 V logikával, működési hőmérséklettartománya -40 ... +85 °C. A kapcsoló 36-golyós, 2,6×2,6 mm-es WLCSP, valamint 32-kivezetésű, 5×5 mm-es TQFN tokozásban kapható.

További információ

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény