FőoldalArchívumLogitech új Unifying Receiver: akár hat vezeték nélküli eszközt összekapcsol
2009. augusztus 06., csütörtök ::

Logitech új Unifying Receiver: akár hat vezeték nélküli eszközt összekapcsol

Valódi kényelmes megoldást kínál a Logitech új USB technológiája a vezeték nélküli egeret és billentyűzetet használó laptop tulajdonosoknak.Az új Logitech Unifying Receiver készülék apró mérete miatt, nem kell bajlódni az állandó kihúzogatásával, ráadásul egy vevőhöz akár hat kompatibilis Logitech egeret vagy billentyűzetet is párosíthatunk, értékes USB portokat felszabadítva. A kis vevőegységnek köszönhetően, a különböző igényeknek, felhasználási körülményeknek megfelelő billentyűzeteinket és egereinket gond nélkül variálhatjuk


A Logitech Unifying Receiverrel együtt további négy új termékkel gazdagodik a gyártó termékpalettája: a Logitech Keyboard K350-nel, a Logitech Keyboard K340-nel, a Logitech Marathon Mouse M705-tel és a Logitech Wireless Mouse M505-tel.
A Unifying Receiver - amelynek kialakítása a Nano vevőegység Plug-and-Forget dizánján alapul - olyan apró méretű (mindössze 8 mm-rel lóg ki a számítógép szélétől), hogy nyugodtan bennhagyhatjuk a laptopban, amikor azt össze kell csomagolnunk. Akár az irodában, külföldi kiküldetésen, internet kávézóban e-maileket nézve vagy otthon a kanapén a családdal csevegve használnánk gépünket, a kedvenc eszközeink bármikor rendelkezésünkre állnak.
A Unifying Receiver és a Logitech perifériák telepítése gyors és rendkívül egyszerű: másodpercek alatt felismeri a vevőegység a csatlakoztatni kívánt egeret vagy billentyűzetet. Ha több eszközt kívánunk csatlakoztatni, a Unifying szoftvere (letölthető a www.logitech.com/unifying oldalról) lépésről lépésre ismerteti, hogy mit kell tennünk.

Mindkét új, a Unifying rendszert támogató billentyűzet, a Logitech Advanced 2,4 Ghz-es vezeték nélküli szabványt használja, ami a vezetékes technológia megbízhatóságát és a vezeték nélküli eszközök kényelmet ötvözi. A gyors, illetve gyakorlatilag késleltetés- és kiesésmentes kapcsolat biztonságáért a 128-bites AES titkosítás felel.

Image Image
A Logitech Wireless Keyboard K350 egyenletesen ívelt felépítésé, a Wave billentyűzetek formatervét követő kialakítása és a párnázott csuklótámasz, a kényelmes és természetes kéztartásra vezeti a felhasználókat. Az új forma előnyeit azonnal élvezhetjük - a billentyűzet nem kényszeríti arra, hogy egy teljesen új billentyű-kiosztáson tanuljunk meg gépelni. Maga a billentyűzet pedig mindig készen áll, ha szükségünk van rá, az akár három évig működő elemeknek köszönhetően.

Image Image
A kompakt Wireless Keyboard K340 nem foglal túl sok helyet az asztalon, ráadásul könnyű tárolni és akár hordozni is, annak ellenére, hogy a K340 teljes értékű, numerikus billentyűzettel felszerelt klaviatúra. A K340 mindig rendelkezésünkre áll az akár három évig is kitartó elemeinek köszönhetően. A billentyűzet alacsony profilbeállítása, a használatot még kényelmesebbé teszi, továbbá a felhasználót természetes kéz- és csuklótartásra ösztönzi. A kellemesen puha billentyűk ráadásul alig adnak ki hangokat.

Image Image
A Logitech Marathon Mouse M705, a hasonló kategóriájú egerekhez képest feleannyi energiát igényel, így bátrán használhatjuk akár három teljes éven át is (a 2009. március elején kapható, népszerű elemes optikai és lézeres vezeték nélküli egerekkel összevetve). A hipergyors görgetéssel, egy pillanat alatt átrepülhetünk a hosszú dokumentumokon, hogy villámgyorsan megtalálhatjuk, amit keresünk. A lézeres érzékelő pedig garantálja a finom, pontos kurzorirányítást, a jobbkezes kialakítás pedig a kéz kényelmét.

Image Image
A Logitech M505 vezeték nélküli egerével gyorsabban és kényelmesebben tudunk haladni munkánkkal, bárhol is legyünk. Az elemek majd 15 hónapos élettartamának köszönhetően, a cseréjükre nem kell sok energiát szánnunk, míg a lézeres mozgáskövetés gondoskodik a gyors és pontos vezérlésről - akár olyan felületeken is, amelyeken az optikai egerek csődöt mondanak. Az ergonomikus kialakítás, a kétkezes forma és a puha gumi burkolat kényelmet biztosít a kezének, az egér mégis elég kompakt ahhoz, hogy bárhová magunkkal vihessük.

A Logitech billentyűzetek elemeinek várható élettartamát, évi átlagosan 2 millió leütés mellett határozták meg, a Logitech egerek üzemideje a felhasználói szokások és a számítógépes környezet függvényében változhat.

A Logitech Keyboard K350 59 eurós, a Logitech Keyboard K340 39 eurós, a Logitech Marathon Mouse M705 59 eurós és a Logitech Wireless Mouse M505 39 eurós ajánlott fogyasztói áron kerülnek az európai és amerikai piacra, várhatóan még 2009. augusztusban.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény