FőoldalArchívumEricsson: a világ legnagyobb élőhálózat-frissítése Indiában
2009. július 28., kedd ::

Ericsson: a világ legnagyobb élőhálózat-frissítése Indiában

Az Ericsson a világ legnagyobb, élő mobilhálózaton végzett frissítését hajtotta végre, Indiában, a Vodafone Essar GSM szolgáltatónál, méghozzá rekordsebességgel.Annak érdekében, hogy több mint 13 millió Vodafone Essar előfizető számára javítsa a szolgáltatásminőséget India négy kulcsfontosságú területén, köztük három hatalmas nagyvárosban, az Ericsson 10.500-nál is több hálózatüzemeltetői GSM-rádióállomást cserélt le, miközben elérte a percenkénti egy állomásos csúcssebességet


A hálózatmodernizálási projekt során az Ericsson több mint 16 ezer bázisállomást és több mint 250 bázisállomás-vezérlőt szállított, és a projekttel mindössze 13 hónap alatt végzett. A megállapodás részeként az Ericsson a rétegezett architektúrájú áramkörkapcsolt maghálózat bővítését is megvalósította, amelynek részeként mobil csomagkapcsolt gerinchálózati (MPBN) és mikrohullámú átviteli berendezéseket is szállított. A Vodafone Essar számára az jobb hálózati teljesítményt, valamint csúcstechnológiájú berendezéseket és funkciókat jelent.

Az "átállítási"projekt során a Vodafone hálózati szolgáltatásai végig zavartalanok voltak Delhi, Mumbai és Kolkata városában, valamint a Pandzsáb-térségben. A távközlési szolgáltatások terén első számú és szolgáltatási szervezetével több, mint 175 országot lefedő Ericsson Global Services rendelkezik a kellő mérettel és képességekkel nagy és összetett projektek megvalósításához, ezáltal biztosítja a helyi piaci szakértelmet és a globális szintű tapasztalatokat.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény