FőoldalArchívumÚj Xerox multifunkciós nyomtatók alacsony áron
2009. július 07., kedd ::

Új Xerox multifunkciós nyomtatók alacsony áron

A Xerox Magyarország Kft. két új, gazdaságos multifunkciós nyomtatót vezetett be a piacra, amelyek segítenek a vállalatoknak informatikai büdzséjük hatékonyabb kihasználásában


A Xerox WorkCentre 3210 és WorkCentre3220 fekete-fehér multifunkciós nyomtatók egy eszközben ötvözik a nyomtatási, másolási, szkennelési és faxolási műveleteket anélkül, hogy ez a teljesítmény rovására menne. A Xerox WorkCentre 3210 MFP 24, a WorkCentre 3220 MFP 28 oldalt nyomtat percenként 1200 x 1200 dpi-s képminőséget garantálva. A berendezések az 50 lapos automata lapadagoló (ADF) mellett akár 501 lapos bemeneti lapkapacitással rendelkeznek az irodai munka felgyorsítása és megkönnyítése érdekében.
"A cégek mostanában csökkentett költségvetésből gazdálkodnak, ami különösen igaz az informatikai beruházásokra. Ezek az új MFP-k kiváló teljesítményt és minőségi technológiai megoldásokat nyújtanak alacsony áron bármely vállalatnak, mérettől függetlenül" - mondta Konstantin Parshin, a Xerox irodai üzletágának fejlődő piacokért felelős elnökhelyettese.

A WorkCentre 3210 és a WorkCentre 3220 az alábbi szolgáltatásokat nyújtja az irodai dolgozók számára:

  • Közvetlenül USB meghajtóra szkennel, illetve onnan nyomtat, ami elsősorban a sokat utazó munkatársaknak hasznos.
  • Színesben és e-mail üzenetbe is szkennel a hatékony dokumentumkezelés érdekében
  • Nagy teljesítményű tonerkazettákat használ a költségek visszaszorítása és a leállások csökkentése érdekében.
  • Egyszerű üzembe helyezése révén a felhasználók USB-kapcsolaton vagy Ethernet hálózaton keresztül is csatlakozhatnak az eszközre.
  • A 360 MHz-es processzor és a 128 MB memória gyors és megbízható működést biztosít.
A WorkCentre 3220 Adobe PostScript3 nyelvet használ, és olyan fejlett funkciókkal rendelkezik, mint a fax e-mailbe továbbítása vagy az automatikus kétoldalas nyomtatás, amelyek segítenek csökkenteni a papírhasználatot, pénzt takarítanak meg, és kímélik a környezetet.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény