FőoldalArchívumA Fujitsu megkezdte az első, virtuális adatközpontok támogatására tervezett tároló forgalmazását
2009. július 06., hétfő ::

A Fujitsu megkezdte az első, virtuális adatközpontok támogatására tervezett tároló forgalmazását

A virtualizált megoldásokhoz nagyfokú skálázathatóságot nyújtó Symmetrix V-Max tárolómegoldás fontos építőelem a Fujitsu virtualizált és automatizált környezetekhez kidolgozott Dinamikus Infrastruktúrák stratégiájában.Az EMC legnagyobb Symmetrix partnerének számító Fujitsu Technology Solutions 12 éve működik együtt az EMC-vel az EMEA-régióban. A stratégiai szövetség keretében a Fujitsu Technology Solutions viszonteladóként forgalmazza az EMC egyes tárolórendszereit, szoftvereit - sőt saját kínálatába is beépítette az EMC megoldásait


Az új EMC Virtual Matrix Architecture™ rendkívüli skálázhatóságot biztosít - több százezer terabájtig bővíthető tárolórendszerek kialakítását teszi lehetővé és virtuális szerverek százezreit támogatja egyetlen összevont infrastruktúrán belül. Az új architektúrára épülő Symmetrix V-Max rendszerrel a felhasználók egy rendszeren belül, költséghatékonyan elégíthetik ki a nagy teljesítményű és nagy kapacitású adattárolás iránti igényeket.
Dr Helmut Beck, a Fujitsu Technology Solutions tárolómegoldásokért felelős alelnöke így nyilatkozott a bejelentésről: "A Fujitsu és az EMC régóta közösen látja el rugalmas és skálázható infrastruktúrákkal EMEA-régióbeli ügyfeleit. Az új Symmetrix V-Max felvétele portfóliónkba összhangban áll Dinamikus Infrastruktúra stratégiánkkal, mivel hozzájárul a virtualizált adatközpontok hatékonyságának javításához."
David Donatelli, az EMC storage-divíziójának elnöke hozzáfűzte: "Az EMC Virtual Matrix Architecture áttörő szemléletet képvisel a felső kategóriás adattárolásban. Az első olyan felső kategóriás tárolórendszer, amely a vertikális és horizontális (un. scale up és scale out) bővítést is támogatja. Így ügyfeleink alacsony kezdeti beruházással indulhatnak, később korlátlanul bővíthetnek és automatikusan alkalmazkodhatnak a változásokhoz. Az EMC és a Fujitsu közösen teljesíti a virtuális adatközponttal szemben támasztott különleges elvárásokat és segít ügyfeleinek áthidalni a szakadékot a régi és az új - napjaink fizikai és a jövő virtuális világa - között."

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény