FőoldalArchívumHazánkban is igénybe vehető a BT (British Telecom) konferencia rendszerének új csomagja
2009. június 18., csütörtök ::

Hazánkban is igénybe vehető a BT (British Telecom) konferencia rendszerének új csomagja

Immár június közepére Magyarországon is könnyebbé válik a cégek számára a nemzetközi együttműködés a BT újonnan útjára indított, plusz audio szolgáltatás csomagjával, amely az Audio and Web Conferencing Services and Solutions nevet kapta a BT Conference Services-en belül


A BT konferencia-megoldásai révén a cégek jelentős megtakarításokat érhetnek el, mivel lehetővé válik földrajzilag egymástól távol eső csoportok részére a valós idejű együttműködés. Ez hozzásegíti a vállalatokat termelékenységük és a hatékonyságuk javításához, mivel időt takarítanak meg és felgyorsíthatják a döntéshozatali folyamatokat.
A befektetések megtérülésében kimutatható, számszerűsíthető előnyeik mellett a konferencia megoldások a cégek környezetvédelmi törekvéseit, és az alkalmazottak számára pedig a munka és a magánélet kedvezőbb egyensúlyát segíthetik.
A BT konferencia-megoldásai 75 országban elérhetőek; a világ legnagyobb cégei használják őket. Annak ellenére, hogy roppant kifinomult technológiára épülnek, nagy teherbírásúak, és használatuk igen egyszerű. Az audio konferenciától és a résztvevők hagyományos telefonvonallal való összekapcsolásától a web- és videokonferenciákig terjed az elérhető szolgáltatások köre.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény