FőoldalArchívumVilágelső az LG áttetsző billentyűzetű mobilkészüléke
2009. május 05., kedd ::

Világelső az LG áttetsző billentyűzetű mobilkészüléke

A koreai LG Electronics Las Vegasban, a 2009-es CTIA Wireless kiállításon demonstrálta új, LG GD900 típusú, a maga nemében a világ első "átlátszó" mobilkészülékének egyszerű kezelhetőségét


Az LG GD900 formatervezése révén egyedi élményt nyújt mindazoknak, akik valami igazán különlegesre vágynak. A telefon nem csak újraértelmezi a formatervezés fogalmát, de újgenerációs funkciókat is rejt magában, ezáltal új lehetőséget nyújt mindazoknak, akik egyedi készüléket keresnek. A GD900 3 hüvelykes teljes érintőképernyője és az áttetsző billentyűzete egyszerű kezelhetőséget, kényelmes elérést tesz lehetővé a telefon összes funkciójához. A laptophoz szokott felhasználók is könnyen megbarátkozhatnak a GD900 átlátszó billentyűzetű érintőfelületével, amely hasonlóan a notebook-ok érintőfelületéhez (touchpad) egyszerű és dinamikus kezelhetőséget tesz lehetővé akár két ujjal is. A billentyűzet érzékenysége és pontossága révén kiküszöbölhetők a véletlen mozdulatokból eredő parancsok vagy az internetes böngészés megszakadása.

Image Image

Az áttetsző billentyűzet "Multi Touch" funkciója javítja mind az online, mind az offline tartalmak olvashatóságát, köszönhetően az egy- és kétujjas kicsinyítési és nagyítási lehetőségnek. A "Gesture Shortcut" kényelmi funkció a felhasználó által beállított, közvetlen hozzáférést biztosít a kedvenc menükhöz csupán egyetlen érintéssel, így például a felhasználó az 'M' betűhöz hozzárendelheti a zenelejátszó elindításának parancsát, és azt a későbbiekben egy gombnyomással elérheti.
Az LG a teljes, interaktív felhasználói élmény érdekében, kézírás-felismerő és érintés-visszajelző funkcióval is ellátta a GD900-at. A "Touch Wheel" funkció pedig kényelmes elérést és használatot biztosít a készülék multimédiás funkcióihoz. Az LG GD900 a korszerű, prémium kategóriás készülékekhez illő technikai és szoftverjellemzőkkel egyaránt rendelkezik, amelyekről további részletek a májusi világpiaci megjelenéssel egy időben lesznek elérhetők.
Image Image

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény