FőoldalArchívumHTC: piacra lépés, budapesti világpremierrel
2009. március 26., csütörtök ::

HTC: piacra lépés, budapesti világpremierrel

HTC Touch Cruise
Az elsősorban okos telefonjairól ismert tajvani HTC Corporation januárban tartott első magyarországi sajtótájékoztatóján a mobilcég vezetői bejelentették: a HTC bevezeti teljes termékportfolióját, teljes körű ügyféltámogatással a magyar piacon

Image Image
Tomasz Lesniak
Tomasz Lesniak, a HTC közép-és kelet-európai piacokért felelős menedzsere kijelentette, a vállalat nem hoz létre külön itteni képviseletet, magyarországi piaci tevékenységüket az ő vezetésével működő varsói regionális iroda irányítja, csehországi disztribútorukon, a TCCM-en keresztül.

Image Image
Florian Seiche
Florian Seiche HTC Europe alelnök, aki bemutatta a globális céget, említést tett a 2008. évi adatokról (az okos telefon piacon elért több mint 50%-os részesedésről), termékbejelentésekről és a helyi kiskereskedelmi partnerein keresztül történő indirekt értékesítési modellről.
A cég globálisan elsőként Budapesten mutatta be legújabb, beépített GPS-szel rendelkező navigációs mobilkészülékét, a Touch Cruise-t, amely a HTC TC Footprints alkalmazással ellátott első mobilja. A szoftver lehetővé teszi, hogy a felhasználók folyamatosan megörökíthessék életük legfontosabb pillanatait digitális képeslapok készítésével. A Touch Cruise lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy néhány érintéssel, a fotók lapozgatásával követhessék vissza saját lépéseiket egy adott helyszínen. A gyártó szerint az új mobil kiválóan működik épületen belül és kívül is, így lehetővé teszi a helyszínek pontosabb rögzítését, megkönnyítve ezzel a jövőbeni hivatkozást és navigációt. A Touch Cruise, a hozzá tartozó autós tartóba helyezve, automatikusan átalakítja felhasználói felületét egy könnyen használható navigációs érintőfelületté.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény