FőoldalArchívumSzélessávú, vezetéknélküli hálózatbiztonsági eszköz a SonicWALL-tól
2009. március 23., hétfő ::

Szélessávú, vezetéknélküli hálózatbiztonsági eszköz a SonicWALL-tól

SonicPoint-N vezeték nélküli hozzáférési pont
Az amerikai SonicWALL, Inc. új, Clean Wireless megoldásá a 802.11n szabványú vezetéknélküli vezérlési funkciót egyesíti az NSA és TZ tűzfalaiban a SonicPoint-N kétsávos hozzáférési pontokkal


A Clean Wireless megoldás a hozzákapcsolt SonicWALL RFDPI (újbóli összeállítás nélküli mélyreható csomagvizsgálat) technológiával ellenőriz minden vezetéknélküli forgalmat, így átfogó védelmet nyújt a vírusokkal, kémprogramokkal és egyéb hálózati fenyegetettségekkel szemben a vezetéknélküli hálózaton, ugyanazzal az alapos vizsgálattal, mint a vezetékes hálózaton. A Clean Wireless lehetővé teszi a nagy teljesítményű, osztott vezetéknélküli hálózatok kiépítését, egységesített szabály-kezeléssel a teljes vezetékes és vezetéknélküli hálózaton. "A felhasználók abban a tévhitben élnek, hogy ha egyszerűen bekapcsolják a beépített vezetéknélküli titkosítást, akkor a vezetéknélküli kommunikációjuk teljes biztonságban van. Tévednek" - mondta Patrick Sweeney, a SonicWALL elnökhelyettese. Hozzátette: "A vezetéknélküli hálózat akkor igazán biztonságos, ha nem csupán titkosítjuk a forgalmat, hanem emellett minden tartalmat megtisztítunk a tartalom-alapú fenyegetettségektől, például vírusoktól, malware-ektől."
Az IEEE 802.11n 2.0 szabványon alapuló SonicPoint-N kétsávos hozzáférési pont akár 300Mbps vezetéknélküli adatforgalmat tesz lehetővé, 3x3-as multiple-input multiple-output (MIMO) technológiát alkalmazva. A SonicPoint-N kétsávos hozzáférési pontok elérhetők a SonicWALL globális disztribúciós csatornáin keresztül. A termék hazai disztributora az RRC .

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény