FőoldalArchívumA Motorola új vezeték nélküli DECT telefonjai
2009. március 10., kedd ::

A Motorola új vezeték nélküli DECT telefonjai

A D10 és D11 néven bemutatott telefonokat a Motorola elsősorban kifinomult ízlésű és környezetbarát felhasználók számára fejlesztette ki


Image Image
D10
2009. március 9-től kaphatóak Magyarországon a Motorola legújabb, drót nélküli, otthoni használatra szánt telefonjai, a D10 és D11-es modellek. Karcsú és lekerekített vonalvezetése miatt mindkét telefon egyszerű és kényelmes használatot nyújt, tökéletesen illeszkedik az emberi kézbe. A díjnyertes Motorola tervezőcsapat a stílusos otthoni telefonálás és a környezettudatosság jegyében alkotta meg a készülékeket.
A környezet védelmében a D10 és D11-es modellek automatikus teljesítmény-optimalizációra képesek, vagyis használat közben csökkentik a felhasznált energiát a kézibeszélő és az alapegység közti távolság alapján.
Image Image
D11
Az intelligens "eco-mód" aktiválása tehát a hagyományos készülékekhez képest alacsonyabb energiafogyasztást, és hosszabb beszélgetési időt eredményez. A környezettudatosság része, hogy a telefonok gyártásához minimum 20% újrahasznosított anyagot használ fel a Motorola, ezzel is mérsékelve a környezet károsítását.
A D10 és D11 használata eleganciát visz az otthoni telefonálás gyakorlatába. A felhasznált anyagok finom kontrasztja stílusos külalakot kölcsönöz a készülékeknek, így bármely modern otthonba jól mutatnak. Mindkét modell polifónikus csengőhang-, kihangosító- és 100 férőhelyes telefonkönyv funkcióval rendelkezik. D11-es modell SMS üzenetkezelésre, és 3 irányú konferenciabeszélgetére is alkalmas, billentyűzete pedig finom lézergravírozású.

A D10-es és D11-es telefonok további jellemzői:

A D10 nagy méretű, kontrasztos, borostyánsárga kijelzővel rendelkezik, míg a D11-es modell 4 centiméteres képernyője élethű színekben pompázik könnyű navigációt ajánlva használójának. A Motorola mindkét telefonban beépített egy 'vibra' gombot, amely rezegve jelzi a nem fogadott hívásokat, és üzeneteket.
Mindkét telefon megvásárolható hagyományos és üzenetrögzítős (TAMOS) változatban is. A hagyományos telefonok jellemzői az alapfunkciókon túl számos plusz lehetőséget hordoznak: ilyen például a bébiőrző funkció, amely a babák, kisebb gyermekek és gondozásra szoruló felnőttek felügyeletében nyújt segítséget. Az üzenetrögzítős telefonok képesek előre rögzített szövegek lejátszására, és távoli üzenethozzáférést is biztosítanak.

Kiskereskedelmi elérhetőség
Az új, Motorola D10 és D11 típusú készülékek 2009. március 9-től kaphatóak a hivatalos Motorola Szakboltokban, illetve más kiskereskedőknél.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény