FőoldalArchívumVerbatim Executive Secure USB meghajtó
2009. december 19., szombat ::

Verbatim Executive Secure USB meghajtó

A Verbatim Executive Secure pendrive-ja megfizethető, vállalati szintű biztonságot nyújtó tároló azok számára, akik kényelmesen szeretnék bizalmas adataikat szállítani.Egy pendrive elvesztése vagy ellopása katasztrofális következményekkel járhat, ha a fontos személyes, vagy üzleti adatok illetéktelen kezekbe kerülnek. A Verbatim új Executive Secure USB meghajtója a legmodernebb 256 bites hardveres AES titkosítással és beépített biztonsági vezérlővel akadályozza meg, hogy adataink illetéktelenek kezébe kerüljenek

A beépített jelszavas védelemmel együtt a könnyen kezelhető és megbízható USB meghajtó a piacon az egyik legbiztonságosabb eszköz érzékeny adatok tárolására és hordozására. A jelszókezelő alkalmazás 20 sikertelen bejelentkezési kísérlet után törli az összes adatot az eszközről, hogy illetéktelenek semmiféleképpen se férhessenek hozzá adatainkhoz.
Maga az USB csatlakozó behúzható, így a tároló külön kupak nélkül is védve marad a mechanikai hatásoktól. Beépített LED jelzi a működést és az adatátvitelt, ami 11 MiB/s olvasási és 8 MiB/s írási sebességgel történik. Az adatok másolása, olvasása, a fájlok szerkesztése közben a pendrive önműködően, folyamatosan titkosít a háttérben, anélkül, hogy a felhasználónak erre oda kellene figyelnie.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény