FőoldalArchívumCsúcskategóriás Siemens vezetékes IP telefon
2008. október 21., kedd ::

Csúcskategóriás Siemens vezetékes IP telefon

Gigaset DE380IP R telefon
A Siemens SHC üzletága bemutatta első vezetékes IP telefonját, a Gigaset DE380IP R-t, amely routerhez vagy IP rendszerhez csatlakoztatva használható.Az új eszköz kihangosító funkcióval, gyorstárcsázással, konferenciahívással, hívástartással, -várakoztatással és továbbítással rendelkezik mindennapi irodai kommunikációhoz.


A HDSP technológiának köszönhetően VoIP hívásokkal olyan tisztán hallhatjuk beszélgetőpartnerünket, mintha mellettünk ülne. A berendezést mikro vállalkozásokra és kis irodákra pozícionálták. A telepítés egyszerű, és csupán néhány percet vesz igénybe. A VoIP szolgáltató kiválasztása után az IP telefon futtatja a már előre konfigurált beállításokat. A telefon egyszerűen telepíthető számítógépről is integrált böngésző alapú telepítő segítségével.
Minden beállítás menthető a számítógépre bármikor egyszerű fájlként. Ennek előnye, hogy az eredeti beállítást tárolja a számítógép akkor is, ha az adatok elvesznének. A számítógép és a telefon Ethernet kapcsolóval (switch-csel) csatlakoztatható. A Gigaset DE380 IP R már kapható hazánkban. Ára 100 eurónak megfelelő forint.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény