FőoldalArchívumAz USB meghajtók két új generációját került piacra
2008. október 13., hétfő ::

Az USB meghajtók két új generációját került piacra

A Verbatim 8 és 16 GiB-os Store 'n' Go pendrájvjai
Az új fejlesztésű Store ´n´ Go sorozat darabjait a Verbatim kék színnel jelöli. Az eszközök a funkcionalitást ergonóm dizájnnal ötvözik.A visszahúzható rendszer (Retractable System) tökéletes alternatívája a korábbi, fárasztó kupakos megoldásnak. A tetszetős, kék LED-del ellátott eszköz árában foglaltatik egy adatvédelmi kódoló program, illetve ingyenes elérés a Verbatim európai telefonos forródrótjához.


A Microsoft Readyboost a Windows Vista használói számára jelenthet segítséget és gyorsabb munkát. A mindössze 10 grammos szerkezet 1 … 16 GiB-os kivitelben kapható; olvasási sebessége 11, írási sebessége 8 MiB/s.
A Store ´n´ Go Executive USB meghajtó a Verbatim USB tároló sorozatának új csillaga. Üzleti és egyéb professzionális célú, nagy tároló igénnyel rendelkező felhasználók számára tervezték, így 4 és 16 gigabájtos kivitelben kerül forgalomba. A Store ´n´ Go Executive első osztályú megjelöléssel bír, ami a gyakorlatban akár 30 MiB/s olvasási és 12 MiB/s írási sebességet jelenthet. Az stílusos, ezüstszínű, gumírozott eszköz megjelenésében is kitűnően illeszkedik bármilyen laptophoz, vagy asztali számítógéphez. A bizalmas adatokról a 128 bites kódolást lehetővé tevő AES kódoló gondoskodik. Az Executive csatlakozóját hordozás során szintén egy behúzható alkatrész védi.
A hordozható tároló eszközök iránti igény rohamosan nő. Az USB meghajtók a 2006-os évben átlépték a mágikus 1 GiB-os határt. Egy évvel később az 1 és 2 GiB-os USB meghajtók piaci részesedése elérte a 71%-ot. A nagyobb kapacitás iránti igény folyamatosan nő.
A Verbatim 2007 óta folyamatosan növeli jelenlétét a flash-alapú USB meghajtók piacán. A legolcsóbb 1 GiB-os Store ´n´ Go USB drive már 1870 forintért hozzáférhető, míg a sorozat legdrágább darabja, a 16 gigás eszköz kevesebb mint 18 000 forint. A Store ´n´ Go USB Executive pedig 4-8-16 GiB-os változatokban kapható 5 200 és 22 800 forint közötti ajánlott fogyasztói áron.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény