FőoldalÜzletLegyen úrrá az ellátási lánc problémáin az RND-vel!
2022. szeptember 02., péntek ::

Legyen úrrá az ellátási lánc problémáin az RND-vel!

2020 és a COVID–19 világjárvány óta a globális ellátási lánc egyre feszítettebben működik, és nagy nyomás alatt áll. A szállítmányozás egyre feszítettebb ütemben zajlik a konténerhiány, a megnövekedett szállítmányozási árak, a nyersanyag- és félvezetőhiány, valamint a technológiai újdonságok (például az elektromos járművek és az 5G) bevezetése iránti növekvő igény miatt. A nyersanyaghiány, illetve az áremelkedések hatással vannak a készletek elérhetőségére és az átfutási időre is.

Azonban létezik egy márka, amely segíthet leküzdeni ezeket a kihívásokat: az RND. A jelenlegi gazdasági helyzetben az RND kiváló minőségű, minősített termékekkel segíthet Önnek a költségoptimalizálásban.

Okosan vásárolni

Nagy a kereslet a remek ár-érték arányú, alacsony kockázatú termékek iránt, és az állandó kínálat kulcsfontosságú ebben a pillanatban. A gazdaság 2020 óta tartó újjáéledése növekvő keresletet eredményezett világszerte, ez azonban nyersanyaghiánnyal és áremelkedéssel járt. A beszerzési csapatok számára világszerte nagy kihívást jelentenek a kulcsfontosságú anyagok költségeinek csökkentése, a készletfelvétel kezelése és a vállalkozások, illetve a gyártás életben tartása. Ezért rendkívül fontos, hogy okosan vásároljunk.

Fontos, hogy megfontoltan és okosan döntsünk, és egy olyan beszerzési forrást keressünk, ahonnan minden szükségeset egyszerre megvásárolhatunk. A beszállítók számának csökkentése hatékonyságnövelést, időmegtakarítást, csomagvásárlás esetén a költségek alacsonyan tartását, valamint a szállítmányozási és szállítási költségek leszorítását eredményezheti, miközben szem előtt tartható a CO2-kibocsátás és az ökológiai lábnyom is.

Sok vásárló keresi a legjobb árú termékeket, hogy a lehető legkedvezőbb módon tudjon működni; de mi van akkor, ha egy helyen, egyetlen márkával mindent megtalál, amire szüksége van? Próbálja ki az RND-t, mint megoldást… A kiváló minőségnek és az alacsony áraknak köszönhetően az RND megbízható és az előírásoknak megfelelni képes termékeket, valamint rendkívül jó ár-érték arányt biztosít vásárlóinknak.

Az RND segíthet költségeinek csökkentésében

A cash flow nehézségei enyhíthetőek az RND termékeivel. Elérhető raktárkészlettel segítünk fenntartani a munkafolyamatot, illetve versenyképes árú alkatrészekkel, szerszámokkal és eszközökkel segítünk megtartani az árrést. Segítünk kiszolgálni az igényeit a minőség vagy a megbízhatóság terén kötött kompromisszumok nélkül, hiszen biztosítjuk, hogy minden, hozzánk beérkezett szállítmány átvizsgálásra kerül, és az érvényben lévő megfelelőségi követelmények is teljesülnek. A vonatkozó tanúsítási dokumentumokat kockázatcsökkentési célból összegyűjtjük.

Szöveg: Gemma Squire, Own Brand Manager at Distrelec Group

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény