FőoldalÜzletDiplomaosztás felsőfokon
2014. május 27., kedd ::

Diplomaosztás felsőfokon

Május 20-án jubileumi diplomaosztásra gyűlt az ünneplő közönség a Budapesti Műszaki Egyetem központi aulájában. A Villamosmérnöki és Informatikai Kar Tanácsa döntése értelmében köszöntötték az 50-60-65 éve végzett mérnököket, közülük 3 vas-, 12 gyémánt- és 160 aranydiplomást. A diplomákat Dr. Péceli Gábor rektor és Dr. Vajta László dékán adta át

A jutalmazottak megszólítása
A jubileumi diploma a fél évszázadnál hosszabb mérnöki tevékenység elismerése. Nekik nagyban köszönhető, hogy elektronikai-elektromos műszaki tevékenységünk, alkotásaink világszínvonalon elismert, közülük sokan az MTA-ban a tudományt szolgálják, találmányaikkal növelték szakmai presztízsünket, sokan a felsőoktatási intézményekben, és az iparban vezető funkciókat töltöttek-töltenek be. A jubileumi diplomát az adományozottak személyesen vették át.

Az adományozottak és a kiosztásra váró diplomák

Az adományozottakat elkísérték hozzátartozóik, az aula megtelt az ünneplőkkel.

A mini Benkó Dixieland
A hagyományhoz tartozik, hogy a jubileumi diplomák kiosztását követően a díjazottak nevében köszönet hangzik el. Ez alkalommal az egyik aranydiplomás, Dr. Benkó Sándor mondott köszönetet, aki korábbi tanszékvezetői tevékenysége mellett több állami kitűntetés birtokosa, és nem „mellékesen" a Benkó Dixieland zenésze és menedzsereként világhírnévre tett szert. Kedves színfolt volt, hogy az együttes három tagja mini koncerttel üdvözölte az ünnepelteket.

Az ünnepség maradandó élményt nyújtott a résztvevőknek.

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény