FőoldalÜzletKeysight – Új névvel az elődök nyomában
2014. január 17., péntek ::

Keysight – Új névvel az elődök nyomában

Az Agilent tavalyi, teszt- és mérőműszer tevékenységének leválasztásáról szóló hírét követően ez év január 7-én Ron Nersesian, az újonnan létrejött vállalat elnök-vezérigazgatója újabb mérföldkövet jelentett be: a vállalat neve Keysight Technologies lesz

Az üzletmenet egyelőre Agilent név alatt fog folytatódni, az új vállalat elindításától kezdve viszont az új név jelenti majd az évek során az Agilentnél megszokott vezető szerepet, minőséget és támogatást – partneri kapcsolatunk pedig velük és ügyfeleinkkel is változatlan marad.

Mit jelent a Keysight?

Ahogy Ron Nersesian elmondta, a Keysight két angol szóból áll össze: a key (kulcs) elengedhetetlent vagy alapvetőt jelent; és insight (intuíció), ami a látás hatalmát, a jövőkép és megfigyelőképesség meglétét takarja. A név azt sugallja, hogy látjuk, amit mások nem, hogy rendelkezünk a létfontosságú és alapvető megérzéssel a változó technológiai világ megértésére és feltárására.

A Keysight név a vállalat gazdag örökségére utal – a közvetlen kapcsolatra mind a Hewlett-Packard integritásával és innovációjával, mind az Agilent Technologies világvezető elektronikai teszt- és mérőműszer termékeivel és szolgáltatásaival.

A Keysight az „elsőkre" épít, a HP és a Szilícium-völgy megszületésének idejére. Az új vállalattal karöltve mi, a Medexpert Kft. munkatársai elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az elsők új generációját hozzuk el partnereinknek is, hogy megoldásaink felhasználásával megvalósítsák elképzeléseiket és innovatív, előremutató technológiákat hozzanak létre.

A következő lépések

Ezen a ponton az ügyfeleket nem érinti semmilyen változás. A korábbi csapat folytatja a munkát és továbbra is biztosítja a megszokott szolgáltatásokat, támogatást és termékbeszerzési folyamatokat. A Keysight Technologies tervei szerint a legtöbb országban 2014. augusztus 1-én kezdi meg üzleti tevékenységét az új név alatt, és folyamatos tájékoztatást nyújt a fejleményekről, ahogy a kettéválás közeledik. Kérjük, bátran tegye fel kérdéseit. Az új vállalat elindított egy átmeneti honlapot a www.keysight.com címen, ahol többet is megtudhat.

Teszt- és mérőműszer üzletág
Medexpert Kft.

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény