FőoldalRendszerintegrátorVillámgyors felismerés az Omron új moduljával
2018. január 26., péntek ::

Villámgyors felismerés az Omron új moduljával

A HVC-P2 tízszer sebesebb a gyártója által idáig előállított rendszereknél

Európában is megvásárolható az Omron HVC-P2 multifunkciós érzékelő modulja. A termék maximális felismerési sebessége tízszer nagyobb az Omron eddigi HVC (Human Vision Componens vagyis Emberi Képalkotási Alkotóelem) szenzoraiénál.

Az Omron Okao technológiája segítségével a modul azonosítani tudja az arckifejezéseket, a nemet, a kort, a tekintetet és a pislogást is. A „kiegészítő” másodpercenként négyszer is detektálni tudja az emberi testet, és így az érzékelési területen belül tartózkodó személyek mozgásának lekövetésére tökéletesen alkalmas. Az érzékelő modul egy kamerával és egy tőle különálló alaplappal rendelkezik. A két komponenst egy rugalmas és lapos kábel köti össze. Felhasználási céltól függően nagy látószögű vagy teleobjektíves kamerafejtípusok közül választhat a vásárló.

A HVC-P2-vel ellátott berendezések észlelik a közelükben tartózkodó felhasználó tulajdonságait, hogy aztán ezek alapján nyújthassanak optimális szolgáltatást a számára. A modul képességeit például az élelmiszer-automaták, a fűtési és hűtési rendszerek, a világítástechnikai és biztonsági termékek, a háztartási gépek, a robotika és a digitális kijelzők területein is kamatoztathatni lehet.

Forrás

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény