FőoldalRendszerintegrátorAz OMRON V440-F sorozatú, ultrakompakt, nagy felbontású, hálózatba kapcsolt kódolvasója
2022. február 02., szerda ::

Az OMRON V440-F sorozatú, ultrakompakt, nagy felbontású, hálózatba kapcsolt kódolvasója

Az OMRON a MicroHAWK termékcsaládot a V440-F készülékkel bővíti ki, amely ideális több kód nagy területen történő leolvasására, valamint nagyobb távolságokon és kis méretű vonalkódokkal való használatra.

Az OMRON bejelentette az új V440-F vonalkódolvasó bevezetését, amely segít a gyártóknak a legkisebb kódok nagy mennyiségű és nagy sebességű leolvasásában, valamint az olyan nyomonkövethetőségi célok elérésében, mint például az ellátási lánc biztosítása és az átfogó berendezéshatékonyság (OEE) maximalizálása.

A kompakt V440-F sorozat nagy pontosságot és konfigurációs rugalmasságot biztosít az OMRON MICROSCAN SYSTEMS fejlett kódolvasó technológiájának és az OMRON SENTECH képfelvételi technológiájának kombinálásával, amely cégek 2017-ben csatlakoztak az OMRON csoporthoz.

A V440-F egy nagy felbontású, helyszínen konfigurálható vonalkódolvasó, amely egyszerre több tucat kis méretű vonalkód leolvasására alkalmas olyan esetekben, amikor több vonalkóddal ellátott termék van a látómezőben.

A rendkívül rugalmas és kompakt kódolvasó olyan módon is konfigurálható, hogy nagy távolságból vagy nagy területen, illetve nagy sebességgel mozgó alkatrészeken egyszerre több kódot is leolvasson. Ezek a konfigurációs lehetőségek alkalmassá teszik a készüléket egy vagy több kód leolvasására a termékcsomagolás során vagy olyan összeszerelési műveleteknél, ahol a kódolvasó a kezelő munkaterületén kívül helyezkedik el.

Az intuitív és jól bevált WebLink felhasználói felület egyszerű konfigurációt és felhasználási beállításokat biztosít, míg a fejlett dekódoló algoritmusok hozzájárulnak az megbízható leolvasási teljesítményhez, függetlenül a felület típusától (beleértve az átlátszó és tükröződő felületeket is). Az Etherneten keresztüli áramellátás (PoE), valamint az EtherNet/IP és PROFINET révén az automatizálási rendszerekhez való csatlakoztathatóság megbízható kapcsolódást tesz lehetővé az automatizálási hálózatokhoz.

Az új vonalkódolvasó legfontosabb jellemzői közé tartozik az 5 MP felbontású Global Shutter érzékelő, a 35 fps képfelvételi sebességet támogató kétmagos processzor, valamint a C-bajonettes objektívopciók, amelyek lehetővé teszik a széles látószögű, távoli témákhoz használatos, makró és telecentrikus objektívek használatát. A koaxiális spotlámpa- és gyűrűs fényforrású készletek, valamint a különböző kábelek és konzolok megkönnyítik a teljes kódolvasó rendszer telepítését. A PoE, EIP és PROFINET csatlakoztathatóság 1000BASE-T, IEEE 802.3 kommunikációval megbízható, felhasználóbarát adatintegrációt biztosít, míg a rendezett kimenettel rendelkező „mátrix üzemmód” támogatja az egyidejűleg leolvasotöbb száz vonalkód rugalmas rendszerezését.

A V440-F készülék olyan gyártási, logisztikai, csomagolási vagy összeszerelési feladatokhoz készült, amelyek ellátásához széles látómezőre van szükség.

További tudnivalók ide kattintva találhatók.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény