FőoldalRendszerintegrátorAz OMRON új V275 hitelesítő rendszere javítja a címkék megfelelőségét és a minőségellenőrzést
2021. június 02., szerda ::

Az OMRON új V275 hitelesítő rendszere javítja a címkék megfelelőségét és a minőségellenőrzést

Az új rendszer ideális a címkék és vonalkódok ellenőrzésére és hitelesítésére az orvosi eszközök gyártása, a gépjárműipari címkézés, az élelmiszerek és italok másodlagos és harmadlagos csomagolási címkéi és egyéb, a címkék minőségének átfogó nyomon követését igénylő alkalmazási területeken.

Az OMRON, a gyártás és egyéb iparágak végponttól végpontig tartó automatizálási megoldásai terén globális vezető vállalat nemrégiben mutatta be a V275 sorozatú, nyomtatóba integrált címkeellenőrző és vonalkód-hitelesítő rendszerét, amely segíti az élettudományok, az élelmiszer- és italgyártás, a gépjárműipar és a csomagolt fogyasztói termékek gyártóit a termék- és csomagolási címkéik hatékonyabb nyomon követésében. Ezeknek az iparágaknak nagy szükségük van a nyomon követhetőségre, hogy garantálni tudják, hogy a címkéken a megfelelő tartalom legyen, jól olvashatóak legyenek és az előírt minőségi szabványoknak megfelelő vonalkódokat tartalmazzanak.

A V275 képes 1D és 2D osztályú vonalkódokat kínálni normál nyomtatási sebesség mellett ISO 15415, ISO 15416 és GS1 szabványoknak megfelelően, miközben az ember által olvasható tartalmat optikai karakterfelismerésre (OCR), optikai karakterellenőrzésre (OCV) és folthibák felismerésére szolgáló eszközökkel ellenőrzi a pontosság és a nyomtatási minőség szempontjából. A V275 szoftver logikája lehetővé teszi a vonalkódok tartalmának automatikus ellenőrzését a várt értékek és adatformátumok tekintetében, a gépi olvasásra és emberi olvasásra alkalmas információk esetében egyaránt, minden egyes címkén. A címke minőségi hibája esetén a rendszer automatikusan leállítja a nyomtatót és figyelmezteti a kezelőt egy jelzőtoronyra küldött jelzéssel.

Mivel az asztali hőnyomtatókat leggyakrabban címkenyomtatásra használják, az OMRON a népszerű LVS-7510 nyomtatóba integrált címkeellenőrző és vonalkód-hitelesítő rendszerének erősségeire építve a piac legszorosabban integrált és legtöbb funkciót kínáló címkeellenőrző megoldását kínálja. A V275 egy nagy felbontású kódbeolvasó kamerát és egy Zebra ZT600 sorozatú, nagy teljesítményű hőnyomtatóba épített nyomtatóvezérlőt tartalmaz. A webalapú felhasználói felület Ethernet-alapú kommunikáción keresztül fut a V275-ről az ügyfél számítógépére vagy szerverére, és lehetővé teszi a címkeellenőrzési sablonok tervezését, a címke minőségének valós idejű nyomon követését, a sablonok és az ellenőrzési eredmények adatainak archiválását.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a V275 hogyan teheti hatékonyabbá a címkeellenőrzést és hogyan javíthatja a nyomon követhetőséget, látogasson el a V275 termékoldalra.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény