FőoldalKonstruktőrMP2420 feszültségkonverter watchdog áramkörrel
2016. január 11., hétfő ::

MP2420 feszültségkonverter watchdog áramkörrel

Az MP2420 áramkör egy feszültségcsökkentő szinkron DC-DC konverter, integrált MOSFET teljesítménytranzisztorokkal. Max. 300 mA kimenőáramot állít elő magas hatásfokkal. Integrált watchdog áramkört is tartalmaz, ezzel fokozva a rendszer biztonságát. Széles, 4,5 V–75 V bemenő feszültségtartománya ideális járműipari alkalmazásokhoz, ugyanakkor nagyon alacsony, 5 µA-es saját fogyasztása ideálissá teszi telepes alkalmazásokhoz is

Az MP2420 széles terhelési tartományban biztosít magas hatásfokú működést. A kapcsolási frekvencia skálázhatóságával alacsony terhelések mellett csökkenti a kapcsolási és a gate driver veszteségeket. Az indítási frekvencia és a rövidzárási áram csökkentésével megelőzi az induktivitás áramának megfutását.

A teljes védelem tartalmazza a rövidzárvédelem mellett a hővédelmet is. A beépített watchdog áramkört a beágyazott vezérlőnek állandó frekvenciájú impulzusokkal kell ellátnia. Ha túl ritkává vagy túl sűrűvé válik az impulzusok távolsága, a konverter watchdog áramköre RESET jelet küld a vezérlőnek. Az MP2420 TSSOP16 tokozásban érhető el.

A Monolithic Power honlapja

A forgalmazó ChipCAD Elektronikai Disztribúció Kft. honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény