FőoldalKonstruktőrEgydarabos, alulról szerelhető kártyaél-csatlakozórendszer
2013. március 19., kedd ::

Egydarabos, alulról szerelhető kártyaél-csatlakozórendszer

Az AVX Corporation új, nagy teljesítményű kártyaél-csatlakozórendszert fejlesztett ki Edison-foglalatos, LED-es világítótestek számára. A jelenleg futó megoldásokhoz képest lényegesen olcsóbb és folyamatszervezésileg hatékonyabb rendszer 9159-500 sorozatnév alatt fut, és alulról teszi lehetővé függőleges helyzetű, nyomtatott huzalozású hordozó illesztését egy felső szerelésű FR4 vagy fémmagos hordozóhoz szabványos pick & place beültetőgépek és újraömlesztéses forrasztási folyamatok használatával. Az új 9159 sorozatú kártyaél-csatlakozók tömeggyártási célokra kiválóak, alkalmazásukkal mentesülhetünk a munkaigényes és költséges kézi forrasztás alól

A csatlakozók 2 ... 6 pozíciós változatokban, biztonsági kupakkal vagy anélkül elérhetők, amely érkezhet külön vagy előre felszerelten is. A dupla szélességű, nyomtatott huzalozású hordozók is támogatottak, és a rendkívül alacsony profilmagasság garantálja, hogy a szerelvény nem esik a fény útjába.

 

A 9159 sorozatot tíz párosítási ciklusra, csatlakozónként 2 A áramerősségre, 250 VAC/DC feszültségre, valamint —40 ... 120 °C hőmérsékletre hitelesíti a gyártó. Az aranybevonatú, berillium-réz (BeCu) anyagú rugós csatlakozókkal a hosszú távú megbízhatóság és a jelentős beillesztési tolerancia is garantált. A halogénmentes anyagokkal teljesen szigetelt 9159-500 sorozatú csatlakozók rendelkeznek UL1977-jóváhagyással, valamint megfelelnek az UL94 V-0 gyúlékonysági szabályozásoknak.

 

Az AVX Corporation honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény