FőoldalKonstruktőrA Silicon Labs is közreműködik benchmark fejlesztésben
2013. február 28., csütörtök ::

A Silicon Labs is közreműködik benchmark fejlesztésben

Az Embedded Microprocessor Benchmark Consortium (EEMBC) bejelentette, hogy az analóg és kevertjelű specialista Silicon Labs is csatlakozott a konzorcium azon munkacsoportjához, amelyik az ultraalacsony fogyasztású mikrokontrollerekhez fejleszt teljesítményminősítő rendszert (benchmarkot)

A munkát végző munkacsoport része az EEMBC gépjárműipari és ipari albizottságának is, amely szintén fejleszt benchmarkot kisteljesítményű, gépjárműipari alkalmazásokhoz. A Silicon Labs-ot a tagsága az EEMBC-ben felhatalmazza e benchmarkok, valamint az EEMBC CoreMark használatára saját, ultraalacsony fogyasztású mikrokontroller termékei vonatkozásában.

Az EEMBC-t 1997-ben alapították azzal a céllal, hogy valós használati értéket hatékonyan kifejező benchmarkokat fejlesszenek a beágyazott rendszerekben használatos hardverek és szoftverek számára. Az EEMBC benchmarkok elősegítik a beágyazott processzorok és rendszerek valós teljesítményének számon kérhető megbecslését sok alkalmazásban és alkalmazási módban. A jelenleg fejlesztés alatt álló benchmarkok mellett a gépjárműipari és ipari albizottság nevéhez fűződik a világszerte több ezer vállalat és egyetem által használt AutoBench benchmark csomag is.

Az EEMBC honlapja
A Silicon Labs honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény