FőoldalKonstruktőrKompakt méretű Wi-Fi hálózati vezérlő
2013. február 26., kedd ::

Kompakt méretű Wi-Fi hálózati vezérlő

A Murata bemutatta SN8200 sorozatú, kompakt, kisteljesítményű, tanúsítvánnyal rendelkező Wi-Fi vezérlőmoduljait. Az új, 2,4 GHz frekvenciasávú, IEEE 802.11b/g/n szabványokat támogató modult ipari automatizálási, gyógyászati és háztartási kiskészülékek számára tervezték

Az SN8200 alapja a Broadcom-féle, nagy tudású szoftvert támogató Wireless Internet Connectivity for Embedded Devices (WICED) architektúra, amely beépített WPA PSK és WPA2 PSK támogatást tartalmaz titkosított Wi-Fi hálózatokhoz, TCP/IP hálózati stackkel és SNIC protokolltámogatással rendelkezik, támogatva a teljes, socket-alapú hálózati kommunikációt.

A mindössze 30,5×19,4×2,9 mm méretű SN8200 modul rendelkezik az FCC, IC és ETSI jóváhagyásaival, továbbá STM32 ARM Cortex-M3 mikrovezérlő, antenna, UART és SPI interfészek is megtalálhatók a fedélzetén, megkönnyítve a gazdaalkalmazáshoz illesztést. A modul a szenzoros alkalmazásokat az A/D- és D/A-átalakítóival, I2C és GPIO interfészeivel támogatja.

Az SN8200 hozzáférési pont vagy állomás üzemmódban is működik, az előbbinél rendelkezésre álló, integrált webszerver a céleszköz beállítását és vezérlését rendkívül leegyszerűsíti. A kimeneti teljesítmény tipikus értéke 11 Mibit/s adatátvitelnél, 802.11b hálózatnál +18 dBm.

Az SN8200 modult a Murata azoknak a fejlesztőknek javasolja, akik anélkül szeretnék terméküket internetkapcsolódási képességgel felruházni, hogy elmerülnének a Wi-Fi adóvevők tervezésében és hitelesíttetésében. A Murata legújabb megoldásával gyorsan felruházható lényegében bármely ipari vezérlési berendezés vagy háztartási kiskészülék internetalapú vezérlési vagy jelentési képességgel.

A Murata honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény