FőoldalKonstruktőrMOSFET nagy hatásfokkal kormányszervók fejlesztői számára
2013. február 22., péntek ::

MOSFET nagy hatásfokkal kormányszervók fejlesztői számára

A kormányszervókat fejlesztő gépjárműipari mérnököknek az átlagnál nagyobb hatásfokú és jobb teljesítményvezérlésű megoldásokra van szükségük. A Fairchild új, 40 V-os, n-csatornás PowerTrench MOSFET-jei kiválóak erre a célra

A Fairchild árnyékolt gate-technológiás FDB9403_F085 típusnevű MOSFET kiváló rezisztív és kapacitív jellemzőkkel rendelkezik: a legközelebbi konkurenséhez képest 20%-kal kisebb RDS(ON) bekapcsolási ellenállást, valamint igen alacsony QG töltésértéket kínál, elősegítve az alacsonyabb disszipációt és a jobb rendszerhatékonyságot. Az alapszintű kapcsolófeladatokra szánt FDB9403_F085 MOSFET hatékonyan kapcsolja az elektromos áramot annak pazarlása nélkül, ezáltal mindenképpen ideális az olyan érzékeny gépjárműipari alkalmazásokra, mint a kormányszervók vagy erőátvitel-menedzsment.

Az FDB9403_F085 standard, D2PAK/TO263 típusú, 3-kivezetésű tokozással, ID = 110 A max. drain-árammal (85 °C hőmérsékleten) érhető el. Az RoHS-kompatibilis alkatrész rendelkezik AEC-Q101 minősítéssel is.

A Fairchild honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény