FőoldalKonstruktőrQLC ZIF csatlakozó
2013. január 23., szerda ::

QLC ZIF csatlakozó

Az ITT Cannon új megoldásokkal jelentkezik orvosi diagnosztikai és képalkotó eszközök fejlesztői számára. Az erőkifejtés-mentes (ZIF, „Zero Insertion Force”), QLC („Quad-Lock Connector”) kivitelű csatlakozók hosszú távon is robusztus teljesítményt kínálnak

A standard DL-sorozathoz képest a csatlakozótérköz 0,8 mm-re csökkentésével lehetővé vált teljes, 260 kivezetésű ZIF QLC csatlakozó tervezése, amely a konkurens QLC- és a DL-sorozatú megoldásokhoz képest akár 65%-kal kisebb méretet jelent. Az új csatlakozók osztályelső megbízhatóságát jól jellemzi a több mint 20 ezres csatlakoztatási élettartam.
A 2×130 kivezetős, felületszerelhető csatlakozók további előnye az áramkör-tervezési rugalmasság. A csatlakozók egyedi fejlesztésű, bővített, szabadalmaztatott szigeteléssel rendelkeznek, négy zárótüskéjük a korábbiakhoz és a konkurensekhez képest akár kétszer akkora csatlakozási szilárdságot biztosít. A csatlakozók nagy állóképességű, cinkből készült, fröccsöntött külső résszel készülnek, és tartalmaznak földelőrugókat is. A csatlakozó reteszelése hallható és érezhető is. Az új csatlakozókat az iparban is előnyösen használhatják, leginkább többgépes teszt- és mérőberendezésekben, amelyeknél a megbízható csatlakoztatás alapkövetelmény.

Az ITT Cannon honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény