FőoldalKonstruktőrVékony profilú csatlakozók a Datamate családban
2012. szeptember 27., csütörtök ::

Vékony profilú csatlakozók a Datamate családban

A nagy megbízhatóságú csatlakozó megoldásokat gyártó Harwin bővítette Datamate termékcsaládját az L-Tek nevű, Single-In-Line (SIL) papa dugaszokkal. Az SIL kivitelezés helytakarékos, amely kis tömegével lehetővé teszi a szűk és nagy megbízhatóságot követelő helyeken történő alkalmazást is

A 2 mm-es osztástávolságú Datamate csatlakozók árszabása az ipari termékekét követi, azonban katonai rendszerekre jellemző minőséget biztosít. A Datamate L-Tek SIL papa csatlakozók érintkező felülete természetesen aranyozott, csatlakozási pontonként 3 A áramhordozási képességgel rendelkeznek. A csatlakozók elérhető reteszelt vagy reteszeletlen kivitelben is, amelyek közül a reteszeltek még nagyobb csatlakozási biztonságot nyújtanak.

A 2 ... 7 csatlakozóval, illetve 24 ... 28 AWG vagy 22 AWG huzalvastagsággal elérhető Datamate L-Tek SIL papa csatlakozók természetesen kompatibilisek a korábban bemutatott L-Tek SIL mama csatlakozókkal, a kábel-kábeles összeköttetés esetén az M80-898 és M80-899-, a kábel-áramköri hordozó összeköttetés esetén pedig az M80-840 és M80-790 sorozatokkal. A keskeny profilú SIL Datamate csatlakozók rázkódás-, ütődés- és hőmérsékletállósága kimagasló, és alkalmasak ipari, űrkutatási, katonai és orvosi felhasználásra is.

A Harwin honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény