FőoldalKonstruktőr40 V-os, kiszajú, precíziós műszererősítő integrált A/D-átalakító meghajtóval
2012. augusztus 02., csütörtök ::

40 V-os, kiszajú, precíziós műszererősítő integrált A/D-átalakító meghajtóval

Az Intersil Corporation bejelentette legújabb áramkörét. A 40 V feszültségű, kiszajú műszererősítő az iparág első olyan, precíziós műszererősítője, amely integrált A/D-átalakító szinteltolóval és meghajtóval rendelkezik

Az ISL28617 differencális kimenettel rendelkezik, amely könnyen illeszthető a napjainkban népszerű, differencális bemenetű A/D-átalakítókhoz. Az áramkör erősítési-, valamint az erősítés hőmérsékletfüggési pontossága a -40 ... +125 °C tartományban kimagasló, a közös módusú elnyomási tényező minden erősítési konfigurációban az iparágban jelenleg elérhető legjobb. A zaj mértéke 1 kHz frekvencián mindössze 8,6 nV/@Hz, 0,1 ... 10 Hz között, 85 nVRMS, és az ISL28617 nemcsak erősítésre, hanem csillapításra is képes, ellentétben a legtöbb, ma elérhető műszererősítővel, amelyek csak erősítenek.

Az ISL28617 ideális műszerekhez, ipari alkalmazásokhoz, motorvezérlésre és orvoselektronikai rendszerekre. Az ISL28617 része az Intersil precíziós, kiszajú áramkör-családjának, így a kiszajú feszültségreferencia ISL21090, valamint a kiszajú, 24-bites A/D-átalakító mellett kerül piacra.

Az Intersil honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény