FőoldalKonstruktőr4:1 bemenetű, 204 W-os quarter-brick DC/DC-átalakító
2012. július 06., péntek ::

4:1 bemenetű, 204 W-os quarter-brick DC/DC-átalakító

A Murata Power Solutions bemutatta UWQ-sorozatú, 204 W teljesítményű, izolált, open-frame DC/DC-átalakítóját, amely a furatszerelésben megszokott, szabványos, quarter-brick alaktényezővel rendelkezik

Az 58,4×36,8×11,7 mm méretű, 92% hatásfokú, UWQ-sorozatú átalakítók bemenetifeszültség-tartománya 4:1, 18 ... 75 VDC közötti, 48 VDC névleges bemenettel. A 12 VDC névleges kimeneten max. 17 A áramot tud leadni az áramkör, ±1% vonali és ±1,5% terhelési szabályozással. Az UWQ-sorozatú konverterek bemenet-kimenet szigetelése 2250 VDC, amely megfelel a nemzetközi EN/UL60950 szabványnak.
A vezérlőfunkciók között távoli be/ki vezérlés található, negatív vagy pozitív polaritással. Az átalakítók rendelkeznek túláram, túlmelegedés, bemeneti alacsony feszültség és kimeneti rövidzárlat elleni védelemmel is. Az átalakítókat hálózati rendszerekhez, vezeték nélküli bázisállomásokhoz, mikrohullámú távközlési rendszerekhez ajánlja a Murata, opcionálisan pedig alaplemezzel is kérhető az áramkör, a hűtési igényeknek megfelelően. Az UWQ-sorozatú konverterek működési hőmérséklet-tartománya -40 ... +85 °C.

A Murata honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény