FőoldalKonstruktőrRendszermenedzsment eszközök vezetékes és vezeték nélküli távközlési rendszerek fejlesztői számára
2012. június 27., szerda ::

Rendszermenedzsment eszközök vezetékes és vezeték nélküli távközlési rendszerek fejlesztői számára

A Microsemi Corporation rendszer- és teljesítménymenedzsment tervezőeszközöket mutatott be nagy rendelkezésre állóságú, vezetékes, és vezeték nélküli, távközlési infrastruktúra berendezések fejlesztői számára. Az új fejlesztőeszközök között megtalálható a Mixed Signal Power Manager (MPM) 4.0 verziójú referenciaterv, amely támogat akár 64 tápvonalat, kevert analóg- és digitális POL konverziót, valamint PMBus-alapú kommunikációt. A cég kínál fejlesztőkitet is, amely kompatibilis a saját fejlesztésű, SmartFusion sorozatú, konfigurálható system-on-chip áramköreivel

A Microsemi MPM 4.0 teljesítménymenedzsment megoldás tartalmaz grafikus felhasználói interfészt, amely egyszerű, a komplex, nagy rendelkezésre állóságú rendszereknél gyakori tápfeszültség-lefutásvezérlést és -kalibrálást kínál. A megoldás támogatja az értékbeállító hangolást, eseménynaplózást, riasztásgenerálást is, továbbá az MPM 4.0 részét képező referenciaterv tartalmaz minden forrásfájlt, firmware-t is, amelyek egyszerűen az egyedi igényekre szabhatók.

A kezdeti fejlesztést megkönnyítő fejlesztőkit szintén a kínálat részét képezi. A csomag tartalmazza a Microsemi SEU-immunis (egyedi, nagy energiájú részecskével történő ütközésre érzéketlen) SmartFusion cSoC áramkörét is, standard vagy katonai hőmérsékleti változatokban. A SmartFusion eszközök tartalmaznak integrált FPGA-t, ARM Cortex-M3 processzort, valamint programozható, analóg áramköri részt is, egyetlen eszközben. A kit része a Microsemi 3,3 V-os NX9415, valamint 1,5 V-os LX9610 névleges szabályozója is, az alábbiakon felül:

  • akár 64 csatorna,
  • analóg és digitális POL (Point-Of-Load) szabályozás,
  • PMBus kommunikáció támogatása digitális POL szabályozásnál,
  • értékbeállító hangolás, tolerancia-állítás analóg POL szabályozásnál.

A Microsemi megoldása DMPM-DC-KIT megnevezés alatt érhető el.

A Microsemi honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény