FőoldalKonstruktőrAPD csatlakozók ICS szállítmányozási rendszerekhez
2012. január 17., kedd ::

APD csatlakozók ICS szállítmányozási rendszerekhez

Az APD sorozatú, szállítmányozási rendszerekhez fejlesztett csatlakozókat az ITT Interconnect Solutions értelemszerűen kifejezetten a nagy, egyedi igénybevételeket támasztó, nehéz szállítmányozási felhasználás igényei szerint fejlesztette ki. Az IP67/IP69K (egyedi huzalszigetelés) -védettségű, rázkódásálló APD csatlakozók egy- és kétutas, nagyteljesítményű, valamint négyutas, nagyfeszültségű összeköttetést tartalmazhatnak, továbbá speciális szenzorok és áramköri hordozó típusú változatok is a kínálat részét képezik

A lehetséges alkalmazások szóba jöhető körét elrendezések széles skálája teszi teljessé. Az elektromos specifikációk tekintetében 48 VDC feszültségig és 240 A áramerősségig tekinthetők lefedettnek az igények. Az APD csatlakozók egyedi rendszerek számára is rugalmas platformot kínálnak.
A nehéz gépjárművek környezetében gyakran előforduló gázolajnak, olajoknak, fékfolyadékoknak ellenálló anyagokból készülő APD csatlakozók bajonettzáras rögzítési mechanizmussal rendelkeznek, amely kiváló az ilyen járműveknél előforduló, erős rázkódásnak való ellenállás szempontjából is. A még ennél is nagyobb tűrés érdekében az APD csatlakozók másodlagos zárómechanizmussal is elláthatók. Minden APD csatlakozó színkódolt és mechanikus jelölésű a könnyű használhatóság érdekében.

Példák az APD csatlakozók járműipari és szállítmányozási alkalmazására:

  • 1-utas APD: motorvezérlő egység, inverterdoboz,
  • 4-utas APD: légkondicionáló-, hűtő- és fűtő berendezések, videofal-vezérlők, elosztódobozok,
  • 19-utas APD: traktor-dízelmotorok,
  • 51-utas APD: mezőgazdasági járművek kabin interfészei.

Bár eredetileg a szállítmányozási, off-road és speciális járművek piacára tervezték, az APD csatlakozók alkalmasa katonai és ipari felhasználásra is, amennyiben szempont a kis méret és tömeg, valamint a robusztusság.

Az ITT honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény